Brojne poznate Hrvatice uživale su u romantičnom ozračju izlaska u kino.

Galerija


Klasika ne izlazi iz mode, a pokazale su to poznate Hrvatice koje su za izlazak za Valentinovo izabrale večeru i kino ozračju francuske romantike i najboljeg društva.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Jan Kerekeš pridružiili se vilenjacima u potrazi za pravom čarolijom Ekipa filma Otac Svjetska premijera: Film "Otac" Srdana Golubovića ispraćen ovacijama u Berlinu

Proslava ljubavi započela je s premijerom francuskog filma "#ZaNju" koji je oduševio i nasmijao brojne poznate; Koranu Gvozdić, Larisu Lipovac Navojec, Ana Mariju Žužul, Ivu Mihalić, Aleksandru Milinković, Ashley Colburn, Katarinu Strahinić, Mirnu Savić te brojne zaljubljenike u francusku kinematografiju.

Film "#ZaNju" redatelja Erica Lartigaua okosnica je svega što predstavlja modernu romansu: smijeh, suze, kombinacija predivnih okusa i još bolje glazbe te trenuci koji se pamte.

No, Valentinovo ne slave samo zaljubljeni. Zašto ne biste uživali u večeri s prijateljicama, prijateljima ili vama dragim osobama? Zaustavite na trenutak vrijeme, uživajte u posebnim trenucima, a ako ste u last minute nedoumici gdje izaći i kako obilježiti ovaj tjedan, kino i francuska romantična komedija uz nezaobilazno Stella Artois pivo, savršeni je spoj.

Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji