Korana Gvozdić i Ivan Šarić zajedno su od 2012. godine.

Galerija


Zgodna voditeljica i komičar jedan su od najljepših, ali i najslađih domaćih parova.

Vezani članci James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Još jedno kraljevsko vjenčanje na vidiku: Princeza Beatrice se zaručila za tajkuna

Radi se o Korani Gvozdić i Ivanu Šariću, koji su se upoznali davne 2012. godine, a brzo nakon prvog susreta među njima je zaiskrilo.

U kolovozu 2016. godine tijekom romatičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu Ivan je kleknuo, a smeđokosa ljepotica oduševljeno pristala te se fotografijom prstena pohvalila na Instagramu.

A Korana je za Story.hr progovorila o tom trenutku te otkrila kako teku pripreme za vjenčanje. "Bio je jako čudan, zapravo nije bio baš normalan. Imao je golemu tremu", ispričala je za grčku prosidbu, a otkrila je i da nikada nije zamišljala kako će izgledati njezino vjenčanje.

"Zapravo nisam još ni počela planirati, idemo lagano, korak po korak", otkrila je diplomirana ekonomistica.

"Nemam još uvijek viziju svoje vjenčanice, ostanimo na samt hlačama i jesenskim trendovima za sada. Dobro mi je, ovo što slijedi sljedećih nekoliko mjeseci je čisto okej", zaključila je.

S obzirom na to da Korana već neko vrijeme uspješno surađuje s domaćim modnim dvojcem eNVy room, koji je poznat po raskošnim vjenčanicama, tko zna, možda joj upravo oni sašiju haljinu iz snova.

Meghan Markle od prvog je muža zahtijevala da potpiše "trudnički ugovor", evo što je on sadržavao

Izabel Kovačić i djevojka Tina Jedvaja druže se u Londonu i nevjerojatno sliče jedna na drugu