Korana Gvozdić pozirala je sa čajem u ruci, a u prvi plan je došla njezina kovrčava kosa, poveći trudnički trbuh i blistavi osmijeh.

Galerija


Ekonomistica i bivša manekenka Korana Gvozdić (38) početkom mjeseca je otkrila da očekuje prvo dijete s komičarem Ivanom Šarićem, a ovih dana oduševljava novim fotografijama na kojima blista. 

Vezani članci Korana Gvozdić i Ivan Šarić Komentar Maje Šuput ispod objave Ivana Šarića postao je hit, no sigurno se nije nadala ovakvom odgovoru Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

"Blizina udobnog kreveta i topli čaj u ruci - to bi bila definicija moje 'sretne nedjelje!'", istaknula je Korana pokraj slike na kojoj pozira s toplim napitkom. U prvi plan je došla njezina kovrčava kosa, koja joj odlično stoji, i poveći trudnički trbuh kao i blistavi osmijeh. 

Objava se svidjela njezinim pratiteljima koji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. "Najljepša", napisala joj je plesačica Tina Walme. 

"Dosta dobra definicija", "Prelijepa", "Izgledaš apsolutno sretno", "Predivna", komentirali su pratitelji. Jedna pratiteljica je imala posebno duhovit komentar. "Pomislila sam da je Tea možda ime bebe koja će se uskoro roditi, da nam daješ neki znak. Onda shvatim da je to ipak samo čaj", napisala. 

Korana, koju je nasmijala, joj je odgovorila. "Samo čaj, samo čaj", napisala je. 

Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću