Korana Gvozdić objavila fotografiju u crnom kombinezonu i pokazala dekolte, a koju je vješto snimio Ivan Šarić.

Galerija


Naša manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić u sretnoj su vezi već duže vrijeme, no njihova zaljubljenost kao da je iz dana u dan sve veća, a opravdano nose titulu jednog od naslađih domaćih parova.

Vezani članci Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić objavila novu trudničku fotografiju, neki su pomislili da je otkrila spol i ime bebe Korana Gvozdić Nove prekrasne fotografije Korane Gvozdić: U uskoj bijeloj haljini ponosno pokazuje trudnički trbuh

Na društvenim mrežama dijele zajedničke trenutke sa svojim vjernim pratiteljima, bilo da su to izlasci, druženja s prijateljima, odlasci u restorane, na putovanja i izlete ili jednostavna druženja u njihovu zajedničkom domu.

Upravo je takva jedna od posljednjih Koraninih objava na profilu na Instagramu, fotografija na kojoj pozira u crnom kombinezinu koji joj je savršeno naglasio dekolte, a otkrila je da ju je snimio upravo Ivan.

"Kako me on vidi", napisala je uz crno-bijelu fotografiju.

"Ljepoto", "Boginja", "Jako profinjeno i zapravo zadivljujuće", "Divna si", "Lijepa si i nježna, a dobro može i ova opasna slikica", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Kakav ulazak bračnog para Raspudić u Sabor: Pozirali zagrljeni i s velikim osmijehom na licu