Presladak domaći par

Korana osvojila sve u seksepilnom ali profinjenom izdanju pa pokazala kako ju njezin dragi vidi

Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Korana Gvozdić objavila fotografiju u crnom kombinezonu i pokazala dekolte, a koju je vješto snimio Ivan Šarić.

Naša manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić u sretnoj su vezi već duže vrijeme, no njihova zaljubljenost kao da je iz dana u dan sve veća, a opravdano nose titulu jednog od naslađih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Na društvenim mrežama dijele zajedničke trenutke sa svojim vjernim pratiteljima, bilo da su to izlasci, druženja s prijateljima, odlasci u restorane, na putovanja i izlete ili jednostavna druženja u njihovu zajedničkom domu.

Upravo je takva jedna od posljednjih Koraninih objava na profilu na Instagramu, fotografija na kojoj pozira u crnom kombinezinu koji joj je savršeno naglasio dekolte, a otkrila je da ju je snimio upravo Ivan.

"Kako me on vidi", napisala je uz crno-bijelu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

"Ljepoto", "Boginja", "Jako profinjeno i zapravo zadivljujuće", "Divna si", "Lijepa si i nježna, a dobro može i ova opasna slikica", poručili su joj pratitelji u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene