Zabavila je publiku!

Srpska predstavnica Eurovizije sa svojom grupom nastupila u Zagrebu, dočekala ju brojna publika!

Konstrakta u Tvornici kulture Konstrakta u Tvornici kulture Davor Puklavec/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta u Tvornici kulture Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 Konstrakta u Tvornici kulture - 4 Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta +11 Ana Đurić Konstrakta Galerija

Srpska predstavnica s Eurovizije Konstrakta stigla je u Zagreb gdje ju je dočekalo brdo obožavatelja i zajedno s njom pjevalo i plesalo u Tvornici kulture.

Ovogodišnja srpska predstavnica s Eurovizije Konstrakta počela je sa svojom turnejom po regiji nakon povratka s Eurosonga na kojem je završila na visokom petom mjestu.

Pogledaj i ovo Marko Mandić Poslušajte ih Srbi objavili pjesme koje će se boriti za Eurosong, vraća se Konstrakta, a svoju sreću okušat će i jedna hrvatska pjevačica!

Konstrakta je svoj drugi nastup u Hrvatskoj odradila u zagrebačkoj Tvornici kulture sa svojom grupom Zemlja gruva, a ovo joj nije prvi put da nastupa u našoj državi.

Prije mjesec dana nastupila je i na Sea Star Festivalu u Umagu gdje ju je publika srdačno dočekala.

Konstrakta je u Tvornici napravila pravi show, a u publici su se mogli vidjeti plakati sa sada već cijeloj Europi poznatoj rečenicom ''Umjetnica mora bit zdrava''.

U velikoj konkurenciji na Euroviziji ove godine, Konstrakta je uspjela izboriti visoko peto mjesto te je postala hit na društvenim mrežama i među natjecateljima natjecanja zbog svog specifičnog nastupa.

Naša Mia Dimšić nije prošla u finale sa svojom pjesmom ''Guilty pleasure''.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Lewandowski i Anna Lewandowska Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 2 Anna Lewandowska - 3 Anna Lewandowska - 4 +8 Anna Lewandowska - 5 Celebrity Žena jednog od najboljih nogometaša svijeta uzor je mnogima, a pobrinula se da njezino istezanje na plaži nitko ne propusti

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 1 Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky +5 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Supruga miljenika žena u haljini s dva opaka proreza morala je dobro paziti da ne napravi krivi potez, ukrala show na crvenom tepihu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene