Srpska predstavnica s Eurovizije Konstrakta stigla je u Zagreb gdje ju je dočekalo brdo obožavatelja i zajedno s njom pjevalo i plesalo u Tvornici kulture.

Galerija Konstrakta u Tvornici kulture Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 +19 Konstrakta u Tvornici kulture - 1

Ovogodišnja srpska predstavnica s Eurovizije Konstrakta počela je sa svojom turnejom po regiji nakon povratka s Eurosonga na kojem je završila na visokom petom mjestu.

Vezani članci Ana Đurić Konstrakta Evo čime se Konstrakta upisala u povijest, fanovima je to jako važno: "Jedina je to uspjela u ovom vijeku!" Konstraktina dvojnica Fotografija o kojoj svi bruje: Ako ste odmah pomislili da je ovo Konstrakta, grdno ste se prevarili!

Konstrakta je svoj drugi nastup u Hrvatskoj odradila u zagrebačkoj Tvornici kulture sa svojom grupom Zemlja gruva, a ovo joj nije prvi put da nastupa u našoj državi.

Prije mjesec dana nastupila je i na Sea Star Festivalu u Umagu gdje ju je publika srdačno dočekala.

Konstrakta je u Tvornici napravila pravi show, a u publici su se mogli vidjeti plakati sa sada već cijeloj Europi poznatoj rečenicom ''Umjetnica mora bit zdrava''.

U velikoj konkurenciji na Euroviziji ove godine, Konstrakta je uspjela izboriti visoko peto mjesto te je postala hit na društvenim mrežama i među natjecateljima natjecanja zbog svog specifičnog nastupa.

Naša Mia Dimšić nije prošla u finale sa svojom pjesmom ''Guilty pleasure''.

Žena jednog od najboljih nogometaša svijeta uzor je mnogima, a pobrinula se da njezino istezanje na plaži nitko ne propusti Robert Lewandowski i Anna Lewandowska Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 2 Anna Lewandowska - 3 +31 Anna Lewandowska - 4

Supruga miljenika žena u haljini s dva opaka proreza morala je dobro paziti da ne napravi krivi potez, ukrala show na crvenom tepihu! Elsa Pataky - 1 Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 2 +23 Elsa Pataky

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju