Svjetske zvijezde

Koncerti za LJETO 2014: Sezona koja već sada obara rekorde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce, Jay-z, Rihanna, Madonna, One Direction... ove svjetske zvijezde svoje će ljeto provesti radno. Časopis Billboard sastavio je popis izvođača koji kreću na nove koncertne turneje. Stručnjaci procjenjuju kako bi ovi izvođači mogli zajedno zaraditi milijardu i dvjesto milijuna dolara.

S prvim danima ljeta, svjetske zvijezde spremaju svoje stvari i kreću na turneje. Nakon dugog iščekivanja na zajedničku turneju odlazi najmoćniji par svjetske estrade - Beyonce i Jay Z. Iako datumi i mjesta još nisu potvrđeni, nagađa se kako bi im prvi koncert mogao biti u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako dirljivo! SLOMILA SE NA KONCERTU Zbog čega se Rihanna toliko rasplakala?

Andrea Bocelli prvi puta u Areni Zagreb 29. studenog 2014.

Na veliku radost obožavateljica, boy bend One Direction nastavlja s koncertima po Sjevernoj Americi. Svoj status miljenika tinejdžerica potvrdili su još jednom jer su im nastupi gotovo rasprodani.

Kao posebno zanimljivu Billboard najavljuje i turneju Eminema i Rihanne. A ljeto će radno provesti i kraljica popa Madonna, Bruno Mars i Katy Perry koja će na turneji biti do kraja godine.

I dok će jedni tek na ljeto krenuti obilaziti svjetske gradove. Taylor Swift i Rolling Stonesi uzet će stanku od napornih nastupa. No s nastupima nastavljaju već s prvim danima jeseni.

Stručnjaci predviđaju da će ovo biti najuspješnija glazbena godina još od 1994., kada je 9 milijuna ljudi posjetilo 214 koncerata. A zarada je iznosila astronomskih 337 milijuna dolara. Ovoga ljeta moglo bi se zaraditi gotovo 4 puta više.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene