Veliko finale

Božićni koncert Prljavog kazališta po prvi puta u varaždinskoj Areni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Na božićno jutro, sneno i mutno…“ pjevušit će se 26.12.2018. na velikom božićnom koncertu Prljavog kazališta, koji će se održati u Areni Varaždin.

Dugi niz godina u samom vrhu hrvatske rock scene, Prljavo kazalište kao kultni zagrebački bend kvalitetnim zvukom, odličnom produkcijom, najljepše opjevanim stihovima i emotivnim nastupima privlači sve generacije.

Svjetska turneja kojom slave četrdeset godina dugu karijeru ulazi u veliko finale u Varaždinu gdje publika s nestrpljenjem iščekuje legendarni bend koji je sredinom godine u Zagrebu održao koncert za pamćenje ispred nekoliko desetaka tisuća ljudi na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"



"Heroj ulice", "Sve je lako kad si mlad", "Ruža hrvatska", "Ne zovi mama doktora", "Marina", "Kiše jesenje", "Korak po korak", "Mojoj majci", "Crno bijeli svijet", "Sretno dijete", "Mi plešemo", samo su od nekih hitova Prljavog kazališta kojima će sigurno oduševiti varaždinsku publiku - mlađe generacije natjerati da se zaljube u rock, a malo starije vratiti u neka davna zaboravljena vremena i podsjetiti ih zašto toliko vole njihove bezvremenske pjesme.



Ako želite bio dio nezaboravne atmosfere koju će Prljavci zasigurno pružiti varaždinskoj publici, rezervirajte 26. prosinca za veliki božićni koncert.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene