Jedan je Mišo!

Kakva atmosfera na Mišinu koncertu, tisuće ljudi dočekalo ga ovacijama: "Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 3 Mate Mišo Kovač - 1 Mate Mišo Kovač - 2 Koncert Miše Kovača u Splitu - 4 Koncert Miše Kovača u Splitu - 5 Koncert Miše Kovača u Splitu - 6 Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 Mišo Kovač +14 In Magazin: Mišo Kovač - 8 Galerija

Mate Mišo Kovač u Splitu je održao koncert "Samo nas nebo rastaviti može", na koji je prema procjenama organizatora stiglo više od 25 tisuća ljudi.

Mate Mišo Kovač zapjevao je pred više od 25 tisuća obožavatelja na splitskom Starom placu, koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i svijeta.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Dobro je" Poznato je stanje legendarnog Miše Kovača, iz bolnice otkrili o kakvim se točno problemima radi!

80-godišnji Mišo je na pozornicu stigao uz pratnju tjelohranitelja, a prva pjesma koju je zapjevao i bacio publiku u trans bila je "Dalmacija u mom oku".

"Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden", izjavio je Mišo pozdravljajući sve, a Splitskoj četvrtoj gardijskoj brigadi uputio je zahvalu.

Mišo je uoči koncerta pozirao s unukom Elenom i raznježio sve, a fotografiju je na društvenim mrežama objavila njegova kći Ivana koja je uoči koncerta za Dnevnik Nove TV otkrila kako se on osjeća dobro i uzbuđeno.

"Ajmo reći da je ovaj koncert stvarno vrhunac vrhunca jer ako bacite pogled iza, ovo je mali Woodstock večeras i to će biti ludilo, totalno. Tata se neda, on je meteor, on će živjeti vječno. Mislim da mu je sad lagano uzbuđenje jer dosad nije bio toliko svjestan, tek sad postaje, ali kad to krene, to će biti show", zaključila je Ivana uoči koncerta.

Mišini obožavatelji kažu da im on znači više od pjesme.

"Ja sam odrasla uz to i znam koliko im znači. Ja ne mogu otići u dućan, ne mogu proći naplatne kućice. Zaustavio me čovjek od 50,60 godina i rekao mi da nije Mišo samo moj otac, već da je on otac svih nas", otkrila je Ivana.

Mišo je dio ulaznica podijelio braniteljskim udrugama, ali i djelatnicima splitske bolnice, odnosno odjelima na kojima se liječio prije nekoliko mjeseci.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Mišo Kovač +19 In Magazin: Ivana Kovač - 3 Celebrity Fotografija Miše Kovača s malenom unučicom u naručju raznježila sve redom, rijetki su ostali ravnodušni na taj prizor!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene