Koncert klape Rišpet u Lisinskom održat će se uz gostujuće glazbene zvijezde Doris Dragović i Jelenu Rozgu. Uz pjesme klape Rišpet zaljubili su se mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove.

Galerija


Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa održat će svoj prvi veliki zagrebački koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 26. veljače 2019. godine.

Vezani članci Klapa Rišpet (Foto: Promo) Klapa Rišpet rasprodala Dvoranu Lisinski 40 dana prije koncerta: Zbog ogromnog interesa zakazan još jedan Klapa Rišpet (Foto: Promo) Prvi veliki koncert klape Rišpet u Zagrebu: ''Ne sumnjam da će Lisinski biti krcat''

Ova vijest će nedvojbeno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme te će koncert sigurno osvojiti srca zagrebačke publike. "Dalmatinski slavuji", kako ih odmilja zove publika, spremaju emotivan koncert pa vjerujemo kako će vam ova noć ljubavi ostati u lijepom sjećanju.

Pjesme kao što su "Kad je pošla ća", "Šta mi ljube oćeš kazat", "Fališ mi", "Prsti zapleteni", "Samo njoj ću pivat", "Šapnut ću ti tajnu", samo su neke od skladbi uz koje su se mnogi zaljubili.

Klapu Rišpet osnovao je splitski skladatelj Pero Kozomara koji je uoči koncerta poručio: "Presretan sam zbog prvog velikog koncerta moje klape Rišpet u Zagrebu! Već dugo želimo održati ovaj koncert i počašćeni smo što ćemo nastupati u "hramu kulture", predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Šlag na torti je što nam kao gošće dolaze dvije dive s kojima imamo duete, naše predivne Doris Dragović i Jelena Rozga. Jedva čekamo ovu predivnu noć!“

Klapa Rišpet je poznata i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama "Sunce mi od tebe dolazi".

Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više.

Glazbeni gosti su Doris Dragović i Jelena Rozga s kojima će klapa Rišpet otpjevati i svoje duete "Jedina jubav mog života" i "Prsti zapleteni" koje će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene.

Pjesme "Mislim samo na te", "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni" i "Fališ mi", zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom "Ćaća", nagradu Cesarica u kategoriji "Hit godine klapske glazbe" za pjesmu "Reći ćeš mi fala" dobili su 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom "Šta mi ljube oćeš kazat".

Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom