Spremaju emotivan koncert

Klapa Rišpet poziva na noć ljubavi uz dalmatinsku glazbenu čaroliju

Klapa Rišpet (Foto: Promo) Klapa Rišpet (Foto: Promo) Promo 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Rišpet (Foto: Promo) +0 Klapa Rišpet (Foto: Promo) Galerija

Koncert klape Rišpet u Lisinskom održat će se uz gostujuće glazbene zvijezde Doris Dragović i Jelenu Rozgu. Uz pjesme klape Rišpet zaljubili su se mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove.

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa održat će svoj prvi veliki zagrebački koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 26. veljače 2019. godine.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Ova vijest će nedvojbeno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme te će koncert sigurno osvojiti srca zagrebačke publike. "Dalmatinski slavuji", kako ih odmilja zove publika, spremaju emotivan koncert pa vjerujemo kako će vam ova noć ljubavi ostati u lijepom sjećanju.

Pjesme kao što su "Kad je pošla ća", "Šta mi ljube oćeš kazat", "Fališ mi", "Prsti zapleteni", "Samo njoj ću pivat", "Šapnut ću ti tajnu", samo su neke od skladbi uz koje su se mnogi zaljubili.

Klapu Rišpet osnovao je splitski skladatelj Pero Kozomara koji je uoči koncerta poručio: "Presretan sam zbog prvog velikog koncerta moje klape Rišpet u Zagrebu! Već dugo želimo održati ovaj koncert i počašćeni smo što ćemo nastupati u "hramu kulture", predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Šlag na torti je što nam kao gošće dolaze dvije dive s kojima imamo duete, naše predivne Doris Dragović i Jelena Rozga. Jedva čekamo ovu predivnu noć!“

Klapa Rišpet je poznata i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama "Sunce mi od tebe dolazi".

Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više.

Glazbeni gosti su Doris Dragović i Jelena Rozga s kojima će klapa Rišpet otpjevati i svoje duete "Jedina jubav mog života" i "Prsti zapleteni" koje će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene.

Pjesme "Mislim samo na te", "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni" i "Fališ mi", zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom "Ćaća", nagradu Cesarica u kategoriji "Hit godine klapske glazbe" za pjesmu "Reći ćeš mi fala" dobili su 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom "Šta mi ljube oćeš kazat".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +4 Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Damir Josipović i Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Luka Nižetić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prestava Kurlani (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene