Chris Brown je još jednom progovorio o Rihanni i nemilom događaju koji je imao uzdrmao javnost.


Prije četiri godine je šokirao svijet kada je brutalno pretukao djevojku Rihannu.

Vezani članci Slika nije dostupna Ona je moja k**a do kraja života! I dalje je zaljubljen u nju Slika nije dostupna Koji je njegov problem? Pred svima se hvatao za međunožje!

No u intervjuu Mattu Lautneru u 'Today showu' 23-godišnji Chris priznao je kako je upravo zabrana prilaska i 'odrađivanje' 52-tjedne kazne promijenilo njegov život.

>> 'Trudio sam se biti bolji čovjek i pokazao sam koliko se kajem!'

'Mislim kako je samo stvar u tome da se dokažem iznova, i da budem čovjek. Znam da to što sam napravio je bilo potpuno pogrešno i nikad to neću ponoviti. I što se tiče mene i Rihanne, ona zna moja srce i ja znam njezino. Nisam usredotočen na negativne stvari, sve je pozitivno.

Odradio sam 52 tjedna savjetovanja i kazne i naučio sam da je sve što sam napravio bilo apsolutno pogrešno. Konačno sam naučio kako je premlaćivanje žena apsolutno pogrešno. Samo sam razmišljao zašto sam i što sam to napravio... Stvarno sam htio pomoć', ispričao je pjevač te usput negirao napise kako su on i Rihanna prekinuli - par je i dalje jako zaljubljen! Što je još otkrio, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook