Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni pjevač želi biti primjer drugim gay muškarcima.


Sir Elton John i njegov partner David Furnish bacaju se na planiranje svog vjenčanja budući da je homoseksualni brak legaliziran u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Hello magazine.

Posebni zahtjevi - želi hotelsku sobu samo za naočale!

Vezani članci Elton John i Renate Blauel Bivša supruga tuži legendarnog glazbenika 32 godine nakon rastave, on danas ima muža i dvoje djece Slika nije dostupna Muž Eltona Johna bacio oko na Srbina

U nedavnom intervjuu, David je objasnio kako on i Elton osjećaju dužnost vjenčati se te je objasnio razloge zbog kojih tako misle.

'Elton i ja ćemo se vjenčati. Smatramo da je to naša dužnost kako bismo pokazali ostalim gay muškarcima u ovoj zemlji da se može ostvariti ono o čemu su do sada samo sanjali', rekao je David.

'Budući da je zabavljač, sve što Elton kaže ili napravi - ljudi će komentirati. Tako da nema boljeg načina za proslaviti ovaj povijesni događaj', dodao je.

'Elton i ja obojica smatramo da postoji ogromna razlika između toga zovete li nekoga partnerom ili suprugom. Riječ 'partner' ne može dovoljno dobro opisati našu ljubav', rekao je David.

Par se također nada da će njihovi sinovi živjeti u boljem svijetu od današnjeg kada odrastu.

'Kada Zachary i Elijah odrastu i budu imali svoju djecu, nadam se da će živjeti u svijetu gdje su svi jednaki, gdje vas neće gledati jeste li hetero ili gay, već da će vas gledati kao ljudsko biće', rekao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook