Kathy Griffin boluje od raka pluća, a komičarka je pratiteljima na Instagramu poručila kako ide na operaciju te da će biti dobro.

Galerija


Slavna komičarka Kathy Griffin (60) je u intervjuu za ABC otkrila kako ima rak pluća, a sve je objavila i na društvenim mrežama.

Vezani članci Slika nije dostupna Na Twitteru objavio njezinu golu fotografiju! Slika nije dostupna Proglašena je nariskantnijom celebrity osobom!

Na Instagramu je u ponedjeljak objavila da boluje od zloćudne bolesti. "Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Liječnici su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na kemoterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živjeti. Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške, no bit ću dobro", napisala je Kathy u objavi.

Dodala je kako se cijepila protiv koronavirusa te je zamolila sve da se redovito pregledaju kod svojih liječnika. Brojni pratitelji pružili su joj podršku u komentarima.

 

Komičarka je prošle godine zabrinula fanove kada je završila u bolnici zbog boli u trbuhu, a kasnije je ispričala kako je sve to vjerojatno bilo zbog komplikacija s koronavirusom.

Preminula četverogodišnja kći poznatog glazbenika, tužnu vijest objavila njezina majka: "Moja nevjerojatna princeza"

Svi se slažu da je najljepša olimpijka, a mnogi ju pamte po skandalu zbog kojeg je skoro dobila zabranu plivanja