Imamo karte za kino

Ostvario san: Štreber spašava svijet u društvu najseksi komada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno je velika većina nas dok smo još bili prištavi tinejdžeri u nekoj od svojih fantazija poželjela spasiti svijet od nadolazeće katastrofe i time postati junak.

Komičaru Joshu Gadu („Gospodar vjenčanja“) ta se prilika pruža u nadolazećoj akcijskoj komediji PIKSELI koja nam već od četvrtka, 23. srpnja dolazi u kina. U ovoj pravoj filmskoj ljetnoj avanturi Josh Gad tumači ulogu Ludlowa Laminsoffa, bivšeg štrebera i svjetskog prvaka u igri Gusjenica, a danas teškog teoretičara raznoraznih urota od kojih se, nekim čudom, jedna od njih u filmu i ostvaruje.

Pogledaj i ovo showbuzz Stižu 'Pikseli' Sjećate se Lady Lise? Najseksi komad iz video igara je oživio!

U akcijskoj komediji 'Pikseli' oživjet će legendarna Lady Lisa: Upoznajte najseksi komada iz video igara!

U video prilogu koji vam donosimo EKSKLUZIVNO na našem portalu Dnevnik.hr upoznajte se s holivudskim glumcem Joshom Gadom kojem se ovim filmom ostvario jedan od tinejdžerskih snova (postati junakom i spašavati svijet od poludjelih igara), ali i Ludlowom Laminsoffom koji svakako spada među najekscentričnije filmske likove u posljednjih nekoliko godina.

Cineplexx kina dijele karte za kino za naše čitatelje! Imamo 10 kinoulaznica (5x2) za Cineplexx kina u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one). Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr i podijete s nama zašto biste voljeli pogledati novi film PIKSELI.

Imamo i dobitnike: 

TOMISLAV MLINARIĆ
SANDRA VILJEVAC
ALAN MARŠAN
MARTINA JARAŠEVIĆ
BRUNO LUPETINA

Upravo će njegova pretjerana involviranost u razne teorije urote dovesti do ponovnog okupljanja četvorice prijatelja i rivala iz djetinjstva, stručnjaka u video igrama 80-ih kako bi pokušali stati na kraj opasnoj invaziji koja prijeti uništenju čovječanstva u obliku likova iz njihovih omiljenih igrica: Pac-Mana, Lady Lise, Gusjenice, Space Invadersa, Donkey Konga i mnogih drugih.

Pratite sve naše filmske vijesti i osvojite free karte za kino :)

Akcijsku komediju PIKSELI režirao je Chris Columbus široj publici najpoznatiji po filmovima „Sam u kući“ te prva dva nastavka filmskog serijala o Harryju Potteru. Uz Josha Gada u filmu glavne uloge tumače i Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan i zvijezda televizijske serije „Igra prijestolja“ Peter Dinklage. Najseksi komad iz video igara ikada u ovoj pravoj filmskoj ljetnoj avanturi tumačit će prekrasna Ashley Benson s čijom ljepotom se naša publika već imala prilike upoznati u popularnoj televizijskoj seriji „Slatke male lažljivice“ i/ili u filmskom hitu „Spring Breakers“. 

Prava filmska ljetna avantura PIKSELI u domaća kina stiže već u četvrtak, 23. srpnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene