Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijest o njegovoj smrti je potvrdila losanđeleska policiji


Garry Shandling, legendarni komičar,scenarist i redatelj, preminuo je u 67. godini u bolnici u Los Angelesu, a uzrok smrti još je uvijek nepoznat.

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević Pavičić Vukičević i službeno vodi Grad: "Pročelnica Stručne službe obavijestila je ministra pravosuđa o početku obnašanja dužnosti gradonačelnika" Milan Bandić Preminuo Milan Bandić, suradnici u suzama: "Živio je i umro za ovaj grad"

Shandling je karijeru započeo u Los Angles početkom 1970-ih gdje je ubrzo počeo osvajati publiku svojim humorom kao scenarist humorističnih serija.

Kasnije se okušao kao stand up komičar i ubrzo stvorio svoje ime. Početkom osamdesetih godina, postao je stalni gost popularnog showa Johnnyja Carsona.

Seriju 'It's Garry Shandling's Show' počeo je pisati 1986. Godine, a serija je ubrzo postala hit zbog toga što su se likovi katkad obraćali direktno publici. Nakon toga, uspio je stvoriti još jedan veliki hit - serija 'The Larry Sanders Show', koja se počela prikazivati 1992. godine na HBO-u.

Tijekom svoje karijere, bio je nominiran za Emmy čak 19 puta, a osvojio je i dva Zlatna Globusa.

Vijest o njegovoj smrti pogodila je mnoge.