Uzrok smrti nejasan

Odlazak omiljenog televizijskog tate: Komičar Bob Saget pronađen mrtav u hotelskoj sobi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskom sitcomu "Puna kuća", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu u Floridi u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

Uzrok Sagetove smrti je nejasan. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive".

"Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak toga", napisao je.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Preslatki blizanci iz omiljene serije odrasli su i danas se bave potpuno drugačijim poslovima, evo kako danas izgledaju!

Pogledaji ovo showbuzz Preporuke Emotivnom objavom nakon 30 godina se opraštaju od popularne serije, najavili zadnju epizodu

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u seriji "Puna kuća" te u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020.

U emisiji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šogorom i najboljim prijateljem.

Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene