Kamere su snimile trenutak u kojem princ Harry moli vodeće ljude Disneyja posao za Meghan, a svima je za oko zapela Beyonceina reakcija.

Galerija


Beyonceina reakcija na razgovor princa Harryja i šefa Disneyja Jona Favreaua, tijekom kojeg ga on moli da zaposli Meghan, goruća je tema društvenih mreža.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to? Meghan Markle, princ Harry, Beyonce I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Riječ je o razgovoru koji su ovjekovječile i kamere, a koji je objavljen nakon što su Harry i Meghan objavili da se odriču dužnosti u kraljevskoj obitelji i nastavljaju voditi samostalan život, s vlastitim poslovima i prihodima. U snimci se jasno vidi i čuje kako Harry hvali svoju suprugu na sva zvona pred jednim od najutjecajnijih ljudi Hollywooda, dok s njima stoje Beyonce i njezin suprug Jay-Z.

Pozornost posebno privlači Beyoncein izraz lica, koje u jednog trenutku rukom prekriva zbog neugodnosti koje je doživjela, prije nego što nervozno skreće pogled.

"Pogledajte reakciju Beyonce! Ona zna što se događa i mora se pretvarati i biti ljubazna kao i njezin suprug. Uglavnom, Harry moli posao za Meghan, a ona se pretvara da se to ne događa. Unatoč tome što su to planirali", "Ovo je bolno gledati. Čini se da je svima jako neugodno, posebno kada se Meghan obraća Beyonce", "Ovo je tako smiješno, Beyonce i Jay-Z ne obožavaju Meghan", samo su neki od komentara koji se šire društvenim mrežama.

Snimka je to koja je objavljena nekoliko mjeseci prije nego što je kompanija koja radi na Disneyjevu projektu angažirala Meghan, a ona će svu svoju zaradu prema dogovoru donirati organizaciji "Slonovi bez granica".

"Ako bilo tko treba dodatni glas za posuđivanje...", započeo je Harry razgovor, a Meghan se našalila da je to zapravo razlog njihova dolaska i da zapravo ispituju teren.

Harry se iste večeri s istom problematikom obratio i izvršnom direktoru Disneyja Bobu Igeru.

"Znate da ona inače posuđuje glas?" upitao ga je princ. Bob mu je odgovorio kako nije imao pojma, a Harry je naglasio da je Meghan jako zainteresirana za posao.

Iger mu je na kraju rekao da mu se javi mailom, a Meghan je s lakoćom potpisala svoj prvi samostalni projekt nakon što se odrekla svih kraljevskih dužnosti. 

O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina