Podijeljene reakcije

Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga?

Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Diego Siqueira, Endi Schrötter, Roko Blažević (Foto: Instagram) +0 Roko Blažević (Foto: Screenshot) Galerija

Iako je Roko odradio nastup bez greške, a bio je i vizualno upečatljiv sa zlatnim krilima i golišavim plesačima, naš predstavnik ipak nije uspio izboriti finale.

U četvrtak je u Tel Avivu održana druga polufinalna večer Eurosonga, na kojoj smo vidjeli 18 nastupa.

Pogledaj i ovo Roko Blažević (Foto: AFP) Bio je sjajan! Druga polufinalna večer Eurosonga: Roko Blažević nije se plasirao u finale!

Među njima je bio i onaj hrvatskog predstavnika Roka Blaževića s pjesmom "Dream". Iako je Roko odradio nastup bez greške, a bio je i vizualno upečatljiv sa zlatnim krilima i golišavim plesačima, naš predstavnik ipak nije uspio izboriti finale.

O prolasku u finale odlučivala je kombinacija glasova gledatelja te žirija koji je unaprijed poslušao, pogledao i naposljetku ocijenio svih 18 nastupa. Prema tome, u finale Eurosonga prošle su sljedeće zemlje: Sjeverna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbajdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta.

U prvoj polufinalnoj večeri u finale su se plasirali predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije! Veliko finale očekuje nas u subotu, 18. svibnja.

Oko hrvatskog predstavnika počela su se, po starom dobrom običaju, lomiti koplja još otkako je pobijedio na Dori, no njegov tim na čelu s pjevačem Jacquesom Houdekom nije se dao smesti lošim komentarima do samoga kraja. Dapače, vjerovali su u dobar plasman, a unatoč podbacivanju po tom pitanju, mogu biti itekako ponosni na odrađeni posao.

A što na Roka kažu komentari domaće javnosti? Najkraće rečeno, mišljenja su vrlo podijeljena. 

"Nepravedno, bili su pisma i Roko za prolaz, definitivno", "Roko je bio odličan, svaka mu čast i svakako je trebao biti u finalu. 3-4 zemlje su ušle, a nisu pokazale ništa", "Ko ga kritizira, neka ju on otpjeva... Pjesma i izvedba VRH", "Roko je bio super, ali odavno je Eurosong prodan i sve se gleda politički i sr*** prolaze. Možda bismo ušli u finale kad bismo Lidiju Bačić poslali, neki njezin pjesmuljak", "Nepravda", "Tako sam tužna što nije ušao u finale, bio je izvrstan", samo su neki od današnjih komentara na društvenim mrežama. No, kao uvijek, bilo je i onih koji smatraju da smo mogli bolje.

"Scena mu je bila katastrofa, a ni ti plesači nisu se vidjeli, još veće zlo su mu bila na kraju krila. KATASTROFA", "Roko ima glas, samo glas... Pjesma nije nešto, a nastup zastario... već viđeno...", "Logično! Ako Jacques nije uspio pjevajući svoju pjesmu, kako bi uspio sad skladajući? Mali je bio loš, pjesma je loša, ona krila prestrašna", "Šteta za takav vokal da pjesma nije bila bolja", "Ova pjesma nije ni za nulu, a kamoli za prolazak dalje, a cijeli Eurosong čista glupost", "Puno je vika, nije mi se svidija".

Među komentatorima su bili i oni koji nisu izrazili osobno mišljenje o Roku i pjesmi, ali jesu o negativnim komentarima koje su pročitali. "Koji gadljivi komentari, Bože sačuvaj", "Koja država i kakvi ljudi... Sami srat po sebi... Užasni komentari. Nikad ovdje neće biti budućnosti. U ovoj polufinalnoj večeri Roko je bio daleko bolji od svih. Pljujte i dalje. Tipična slika ove zemlje..."

I na kraju, bilo je i onih koji su nas dobro nasmijali, poput ovog komentara: "Tako ti je to kad od pjevača napraviš kokoš. Sorry, Roko, al' to si trebo znat onaj tren kad su te obukli u kokoš i mislim da je krajnje vrijeme da netko najuri tog stilista koji već godinama radi maškare od naših natjecatelja. S tim krilima, nedostajao mu je samo natpis F-16."

Kako vam se svidio Rokov nastup?

  • Bio je odličan, trebao je proći u finale.
  • Nije mi se svidio, ne treba biti u finalu.

Ukupno glasova:

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle - 2 +7 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Novi kostur iz ormara Meghan Markle: Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene