Uoči finala Supertalenta

Twirlingaš koji je zapalio Hrvatsku priprema nam još jedan spektakl: "Bit će to nešto sasvim drugačije"

Benjamin Iličić (Foto: Nova TV) Benjamin Iličić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Benjamin Iličić (Foto: Nova TV) Benjamin Iličić (Foto: NOVA TV) Twirler Benjamin Iličić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Benjamin Iličić (Foto: Nova TV) Galerija

Benjamin Iličić odgovorio nam je na nekoliko pitanja uoči nastupa u finalu Supertalenta.

Benjamin Iličić vrsni je twirlingaš koji je u showu Supertalent cijeloj Hrvatskoj pokazao što zna, a koliko je talentiran, dokazuju i osvojene medalje na raznim natjecanjima. Trudom i radom došao je i do finala showa i potvrdio da za njega baš ništa nije nemoguće. 

Pogledaj i ovo showbuzz Backstage s Miom U backstageu Supertalenta jedan od natjecatelja zubima je "zgrabio" menadžera Stevieja Starra

Taj 18-godišnji mladić twirlingom se bavi od devete godine, a tek je nedavno, zahvaljujući Supertalentu, cijeloj Hrvatskoj pokazao što zna. Nakon prvog uspjeha u audicijskoj emisiji Benjamin je zablistao i u polufinalnoj emisiji, gdje je pokupio simpatije publike i žirija te zaradio prolaz u finale najgledanijeg showa u Hrvatskoj. 

A kako se priprema i što će učiniti s nagradom ako je osvoji, Benjamin nam je otkrio u kratkom intervjuu.

Iskusni natjecatelj i sportaš, Benjamin je prošao mnoga sportska natjecanja u twirlingu, pa na finale Supertalenta gleda kao na samo još jednu priliku da pokaže što zna.

"Jako je teško predvidjeti što će se dogoditi. Kao i u svakom finalu, tu su najbolji od najboljih, teško je reći... Publika će odabrati, no svakako se nadam da će ovo biti tek još jedan korak dalje za mene", rekao je simpatični Benjamin te dodao kako su pripreme za finalnu emisiju dosta naporne. 

"Vrlo je naporno, s pripremama sam počeo čim sam saznao da idem u finale. No predstavit ću nešto sasvim drugačije, potpuno drugačiji stil, nadam se da će se svidjeti publici", rekao je Benjamin, koji bi nagradu od 200.000 kuna potrošio na obiteljsko putovanje. 

Kako je putem twirlinga proputovao cijelu Europu, Grčka mu je još preostala kao atraktivna zemlja koju nije posjetio, a žarko bi to volio. Stoga bi dio nagrade potrošio upravo na putovanje na koje bi poveo i članove svoje obitelji. 

A što se tiče proslave? Ako Benjamin postane pobjednik ovogodišnjeg Supertalenta, proslavit će i počastiti sve ljude koji su mu pomogli na njegovu putu do uspjeha te im na taj način barem simbolično zahvaliti na njihovoj vjeri u njega. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Celebrity Pokazala je lice nakon četvrte korekcije kod kirurga, a fotke govore više od riječi: "Užasno je boljelo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene