Kolumna Nives Celzijus

Prošla je Njemačka, a bez nje se ne može – imaju dva 'kapitalca'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što Nives Celzijus misli o izborniku Niki Kovaču, kao i o ostalim nogometnim ljepotanima, doznajte u njezinoj novoj kolumni koju piše za portal Dnevnik.hr.

Euforija oko Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj je završena. Sva sreća, zbog domišljatosti naših reprezentativaca i izvedenom striptizu svijet će nas pamtiti ako ne po nogometu makar po dobrim golim guzicama, pamtit će nas i po Niki Kovaču.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

Kažu da nije dorastao izborničkoj funkciji, ali barem je svojim likom zaveo žene diljem svijeta. I to je nešto. Vatreni su se manje vatreni, više pokisli vratili u Hrvatsku, no to nas ne spriječava da potražimo nove favorite u preostalim timovima.

Koga nema, bez njega se može. Sreća za nas žene, prošla je Njemačka, a bez nje se teško može. imaju oni dva kapitalca. Ostatak repke i nije nešto impresivan, ali Manuel Neuer i Mats Hummels gotovo su savršeni. Maunuelova jedina mana jest što ima djevojku, te Matsova pak što ne vara svoju djevojku.

Prošla je i Grčka, moj sljedeći favorit. Oni pak više prolaze kao tim nego kroz pojedince. Tamnoputi, bradati, markantni, iz njihovih pogleda vrište testosteroni. Ipak najljepše lice grčke reprezentacije je Georgios Samaras.

Visoki napadač ne napada uspješno samo suparničke golove. Možda je i puno uspješniji u osvajanju trofeja van travnjaka.

Tako je njegovu bivšu Alexandru Loizou krasila titula jedne od najljepših žena nogometaša, a ni ova najnovija djevojka nimalo ne zaostaje. Riječ je o jednoj od najvećih grčkih muzičkih zvjezda , a možda i o najljepšoj Grkinji Eleni Foureira koja će, kako pišu mediji, poslije Svjetskog, ponijeti njegovo prezime.

Nives u jedanaestercu

Pošto je Španjolska, vjerojatno i najdraži tim ljepšeg spola, svojim ispadanjem razočarala žene diljem svijeta, pokušavamo naći neku dostojnu zamjenu među južnoameričkim reprezentacijama.

Osim Brazila kojeg pratimo zbog Neymara, našle smo to djelomično u Argentini. Mnoge bi voljele upravo da ih Messi protrese iako ima tu par zgođušnih dečkića i puno kvalitetnijeg materijala za gledanje i tresenje. Moj izbor bio pao na Gonzala Higuaina.

I Urugvajci imaju simpatične dečke, toplih pogleda i vrckavih osmjeha, ali nakon slučaja sa Suarezom, plašimo se da bjesnilo u timu nije zarazno.

No, ima i onih ljubiteljica sado maza koje su sigurno teško prihvatile suspenziju Luisa Suareza i kad je već izbačen sa Svjetskog prvenstva rado bi mu pružile utočište u vlastitom krevetu.

Ovo su tek neki od mogućih favorita u osmini finala. A sad s nestrpljenjem očekujemo početak utakmice i trenutak kad započne himna, a kamera polakoooo klizi od igrača do igrača i sugerira nam na neke nove favorite.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene