Kolumna Nives Celzijus

Sumnjam da ćete nakon ovog teksta nogometašima i dalje htjeti oduzeti premije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Znanstvenik Eric Postma dokazao je kako je ženama kod nogometaša najprivlačnija izdržljivost.

Ne znam baš koliko bi se mi žene složile sa Postmom jer bi po njegovoj teoriji Ivica Olić bio jedan od najpoželjnijih reprezentativaca Hrvatske. Ne sjećam se da sam ikad čula kako neka žena istiće Olića kao najpoželjnijeg nogometaša.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

U svakom slučaju one koje su ciljale na izdržljivost i nisu se baš usrećile. Danas imaju dva treninga pa su umorni, sutra jedan, ali su umorni od jučerašnja dva, prekustra su u karanteni, a dan poslije imaju utakmicu pa su ponovo umorni. Sjećam se intervjua neke britanske starlete koja je razočarano primijetila da joj je seksualni život bio najsiromašniji dok je hodala sa nogometašem. Kaže, sve su joj frendice zavidjele pretpostavljajući da vodi ljubav na dnevnoj bazi, a nju je zapravo u vezi jedino vodila ljubav prema novim parovima cipela.

E tu dolazimo do priče o humanim reprezentativcima koji su se odrekli svojih premija i svojom gestom pomalo razljutile nogometaše, ali i naciju čiji nogometaši nisu tako altruističnog duha. Zadivljeni reakcijom grčke i alžirske reprezentacije sada se svi pitaju nisu li i naši nogometaši mogli postupiti tako. I u Hrvatskoj ima onih kojima je novac potrebniji.

Činjenica jest da mi Balkanci uvijek više volimo diskutirati o tuđim parama, dok nas s druge strane jako ljuti kada upravo nama zaviruju u džep. Ja potpuno kapiram naše nogometaše. Lako je primjerice Grcima kad su njihove djevojke i žene lake za održavanje. Grkinje vole taj neobavezni, sportski look i njihovi reprezentativci moraju uložiti tek u trenirke i tenisice i tu i tamo koju dobru torbu i štikle.

Kolumne Nives Celzijus

Naši pak nogometaši moraju ulagati u 55 pari novosezonskih cipela, 35 novih torbi jer one prošlosezonske nisu prihvatljive. Ako je cura pomalo ružnjikava moraju joj kupiti Bentleya da bi i ona nekako mogla doći do izražaja među ostalim ljepoticama. Moraju pokrenuti svojoj dragoj neki posao jer ona se želi osjećati korisnom i apsolutno joj je bitna i njezina karijera. Onda moraju platiti i nekoga tko će voditi taj posao jer, budimo realni, ona zbog posvećenosti suprugovoj karijeri ne stigne se baviti tim poslom.

Plaćaju čistačice, dadilje, pegleraje, kuhare jer treba rasteretiti njihovu dragu koja jednostavno ne stiže i to od silnih obaveza.

Još ne daj Bože ako imaju ljubavnicu onda je to dupli trošak. Dalje moraju pri svakom izlasku častiti prisutne kako bi im tu večer tepali 'di si kralju?, najjači si, ti si Bog' I sl. E sad za cijeli taj rad i trud moraju i sebe ponekad nagraditi.

Sad kad sve to zbrojite, skužite da nogometašima i nije tako lako kako se činilo na prvu. Želite li im i dalje oduzeti premije? Sumnjam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene