Nives u jedanaestercu

KOLUMNA NIVES CELZIJUS Neka pobijede zgodniji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Moj favoriti Njemačka, točnije Neuer i Hummels i dalje su u igri i uz njih ćemo mi žene sigurno lakše prežaliti neigranje i ozljedu mladog Neymara.

Vjerujem kako je ženska publika zadovoljna sa polufinalistima. Ja jesam.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

Moj favoriti Njemačka, točnije Neuer i Hummels i dalje su u igri i uz njih ćemo mi žene sigurno lakše prežaliti neigranje i ozljedu mladog Neymara.

Nije Bruna Marquezine bila jedina koja je u suzama gledala nemoćnog Neymara kako se previja po terenu od boli. Mnoge su gušile bolan krik u ustima kada su shvatile da ne ustaje i preklinjale Juana Zunigu koji im je momentalno ušao u listu najmrskijih igrača.

Sumnjam da ćete nakon ovog teksta nogometašima i dalje htjeti oduzeti premije

Brazil je od samog početka bio favorit, što zbog uloge domaćina, što zbog stvarne kvalitete, a što zbog Neymara. Sada kada nam ga je zločesti Zuniga tako nemilosrdno pokosio i onesposobio za važnu polufinalnu utakmicu, nemamo više previše razloga priželjkivati Brazil u finalu.

Dvije utakmice bez najveće brazilske zvijezde na travnjaku ipak su previše za naša krhka ženska srdašca.

Zato je Njemačka u punom sastavu. Koja žena bi propustila gledati ta slatka lica Manuela Neuera i Matsa Hummelsa još dvije utakmice? Ne smijemo zanemariti ni njihova vruća, mišićava tijela, koja na našu žalost dosta skromno pokazuju.

Prošla je Njemačka, a bez nje se ne može – imaju dva 'kapitalca'!

Za razliku od brojnih kolega njihov torzo je bez razloga zanemaren. Ne znamo da li ih njihove djevojke ljubomorno čuvaju samo za sebe ili su dečki malo sramežljiviji, ali ne bi smjeli biti toliko sebični.

Moraju misliti i na svoje obožavateljice diljem svijeta koje s punom koncentracijom i pažnjom pogledaju cijelu utakmicu od 90 + u želji i nadi da bar na sekundu uhvate taj vrući kadar.

A taman smo mislili da u Brazilu vlada suša

Ni drugi polufinalisti nisu za bacit. Nizozemska se također može ponositi sa jednim od najseksi nogometaša na svijetu , Robinom van Persijem. Nogometaš baby face, zločestog pogleda i još zločestijeg ponašanja jednostavno navodi žene da i one budu malo zločeste. S njim po mogućnosti.

Ima Nizozemska još neke simpatične dečke, ali pri pogledu na van Persija shvatimo da nam je on čisto dovoljan… I onda netko kaže da mi žene nismo skromne.

Argentina me posljednih dana manje fascinira svojim igračima, a više svojim neobičnim zenskim fanovima i općenito ukusom za žene. Tako posljednjiih dana Argentina slavi ljepotu svoje vruće navijačice Vicky Xipolitakis koja je dosta širokogrudna kada je razveseljavanje navijača u pitanju.

Naši dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo, a mi cure otvaramo butelje i grudnjake

Vicky je onaj tip žene za koju se pitate postoji li neki prirodni centimetar na njenom tijelu i definitivno je dokaz da za Južnoamerikance vrijedi ona: važno je da je plava.

Ipak zanimljivo ju je vidjeti na tribinama ako Argentina kojim slučajem dođe do finala. Vjerujem kako će propisno proslaviti taj veliki uspjeh, baš u njenom stilu. Želimo li propustiti taj trenutak? Doza smijeha nam je sigurno potrebna.

Dijele nas sati od prvih finalista. Neka bolji, mislim zgodniji pobjede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene