Nives u jedanaestercu

A taman smo mislili da u Brazilu vlada suša

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Djevojke najstarijeg zanata još uvijek nisu započele sa svojim medijskim ispovijestima. Sve je nagoviještavalo sušu

Prošli su prvi dani Svjetskog prvenstva i zabrinuto sam primijetila kako su nas nogometni skandali očito zaobišli ove godine. Nitko nikoga nije prevario, nitko nije uhvaćen in flagranti s djevojkom kolege, niti sa kolegom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Djevojke najstarijeg zanata još uvijek nisu započele sa svojim medijskim ispovijestima. Sve je nagoviještavalo sušu. No, onda su se naši filantropski raspoloženi Hrvati odlučili malo raskvasiti i to bez gaćica i omogućili nam da ne ostanemo baš posve uskraćeni.

Naši dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo, a mi cure otvaramo butelje i grudnjake

Neki su to učinili malo sramežljivije, prekrivajući dlanovima najintimnije dijelove, oni pak otvoreniji zauzeli su apolonski stav i svojim kolegama turali pod nos svoj "ponos". Cilj ostvaren, naslovnice osigurane. Ma koliko god se nogometaši trudili poricat kako žude za medijskim prostorom, činjenica jest da mnogi od njih frkću pri pogledu na starlete na naslovnici.

Ne onako požudno i vatreno, već bijesno i razočarano jer smatraju kako oni zaslužuju taj prostor. Skeniraju svaki pokret Cristiana Ronalda i pitaju se što to on ima, a oni nemaju i zašto je baš on jedan od medijski najpoželjnijih nogometaša današnjice, a nije čak ni previše privlačan. A onda zasluge pripišu Irini Shayk. I oni bi, da imaju takvu ljepoticu pored sebe, punili naslovnice.

Ipak nakon nekoliko sati sheranja gologuzih nogometaša i dovođenja društevnih mreža do usijanja, repka je proglasila silenzio stampa. Ne kužim je li to sad neka kazna, jer budimo realni, nije da će nam nešto nedostajati njihove fraze:

FOTO Golišavo kupanje naših Vatrenih nogometaša u Brazilu

'Spremni smo. Idemo po pobjedu. Tri boda je naše. Igramo za naš narod. Bla, bla, bla...' .

Ipak ove fotografije govore puno više od riječi.

Nažalost, dečki ne mogu proglasiti i silenzio stampa opasnijim polovicama. Već prvog dana dečki su se našli u problemu kada su morali objašnjavati svojim 'opasnicama' zašto mediji pišu o lijepoj Brazilki sa plaže u koju su bili uprti gotovo svi pogledi vatrenih. Sada vjerojatno moraju i objasniti zašto su na kupanju bili bez gaća jer iskreno, to i nije baš higijenski.

Nadam se da ćemo slaviti pobjedu protiv Kameruna

Ili su se pak dečki i njihove brižne polovice samo uplašili za njihovu sigurnost. Čini se da je njihov resort gdje su smješteni totalno neosiguran i ako svaki paparazzo može nesmetano ući unutra i poslikati ih, tko zna onda tko još može ući bez ovlaštenja.

Približava se utakmica s Kamerunom i nadamo se da već od sutra svijet i Hrvatska zaboravljaju na slavne guze i da slavimo veliku pobjedu. Ako je potrebno, za tri boda, svi ćemo pokazati svoje guze. A dečkima preporučam da poslušaju moju novu pjesmu "Karanfili". Možda se onda ne bi tako olako oslobodili gaća i danas bi cijeli svijet govorio samo o njihovim pravim kvalitetama, onim nogometnim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene