imala je ispunjen dan

Kolinda provela Badnjak u društvu poznatih dama, a doznalo se i tko je misteriozni muškarac s kojim je snimljena na špici

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarević imala je ispunjen Badnjka koji je provela u šetnji Zagrebom i na večeri s poznatim damama.

Bivšu predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović fotografi su na Badnjak snimili na zagrebačkoj špici u društvu mlađeg muškarca koji je javnosti bio nepoznat.

Pogledaj i ovo Iva Majoli "Draga, prekrasna ti je!" Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

No domaći mediji sada pišu kako se radi o Mati Njavri, mladom dekanu poslovne škole u kojoj ona radi kao savjetnica, a poznato je i gdje se uputila nakon toga.

Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju s večere na kojoj je bila s Kolindom, a pridružile su im se i tenisačica Dona Vekić, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, novinarka Ana Muhar Blanquart te Marijana Matthäus koja je bivša supruga nekadašnjeg njemačkog nogometaša Lothara Matthäusa.

"Odličan dan u odličnom društvu", napisala je Iva u opisu fotke na kojoj sve poziraju nasmiješene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

"Imate lijepe osmijehe", "Sve izgledate super", "Kakve ljepotice", neki su od komplimenata koje su dame dobile ispod fotke.

Kolinda inače u posljednje vrijeme često dobiva pohvale na račun izgleda, a svi su posebno oduševljeni njezinom nikad vitkijom figurom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Celebrity Keba prvi put progovorio o razvodu sina Igora i priznao da mu nedostaje Severinin sin: "Zvao me dida, volim ga najviše na svijetu"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene