Kolinda Grabar-Kitarović provela je nekoliko dana na zadarskim otocima. Otkrila je tom prilikom kako je sama odrastala...


Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović uživala je u ljepoti zadarskih otočića, koje je posjetila tijekom četverodnevne turneje. Pokušala je predsjednica tako ukazati i saznati koji problemi muče otočane, a oni su joj pažnju vratili, dočekavši je kao pravu kraljicu.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Državni vrh podržava ideju da se bivša predsjednica kandidira za glavnu tajnicu NATO-a: ''Možda je čak prekvalificirana...'' Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku: "Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona"

Otkrila je predsjednica u Gloriji i da su je sunčano vrijeme te more podsjetili na djetinjstvo, ljetovanja s roditeljima, ali i vrijeme provedeno na odmoru sa obitelji - suprugom Jakovom i djecom Katarinom i Lukom. 'S roditeljima sam uglavnom odlazila u Bašku na Krku, a posebno sam se radovala kupanju u nekoj osamljenoj uvalici do koje bismo došli barkom. S djecom i suprugom već godinama ljetujem u suprugovoj obiteljskoj kući u Malom Lošinju, a nekoliko dana obavezno odlazimo i u okolicu Šibenika, odakle je podrijetlom Jakovljev otac', rekla je predsjednica Kolinda.

Dokazala je i da ima sjajnu kondiciju, budući da je bez problema izdržala i taj naporan tempo. Kaže kako joj je energija zapisana u genima. 'Moji roditelji su se cijeli radni vijek dizali već u tri-četiri ujutro, a kada takav primjer imate među najbližima u obitelji, vrlo rano naučite da se jedino napornim radom mogu postići veliki rezultati. Kao dijete sam voljela razne aktivnosti te sam se najradije igrala na otvorenom, u prirodi. Omiljena igra bila mi je podizanje šatora i zemunica', zaključila je Grabar-Kitarović u intervjuu za Gloriju.