''Bravo, sve pohvale!''

Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar Kitarović sa suprugom Galerija

Zbog najnovijih fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama Kolinda Grabar-Kitarović dobila je niz komplimenata.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje vrijeme nema naviku često objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama, no kad i objavi koju, svoje pratitelje oduševi. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Tako je ovoga puta na Facebooku podijelila nekoliko fotografija iz Kanade, u kojoj je sudjelovala na Međunarodnom sigurnosnom forumu, a svima je odmah za oko zapela njezina vitkija linija.

"Na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Halifaxu više od 300 lidera i stručnjaka u području obrane i sigurnosti, uključujući visoke državne, međunarodne i vojne dužnosnike, kreatore politika i javnog mnijenja, predstavnike akademske zajednice i industrije, raspravljalo je o fluidnom međunarodnom okruženju u cilju predviđanja i analize, te prilagodbe i djelovanja u suočavanju s hitnim globalnim sigurnosnim izazovima i prijetnjama. Lijepo je bilo opet biti u Kanadi", napisala je uz objavu na svojem profilu na Facebooku.

"Samo te gledam Kolinda, predivna si žena", "Koju smo mi prekrasnu i pametnu presjednicu imali", "Izgledate predivno", "Bravo, sve pohvale", "Gdje god dođe, najljepša", "Lijepo izgledate", "Lijepa naša", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Inače, bivša je predsjednica 2018. godine počela prakticirati liposukcijsku dijetu, čiji je autor bosanskohercegovački nutricionist Kenan Mandra. Prema njegovim uputama, režim prehrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane, a tijekom dijete se preporučuje i izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očito, itekako pošlo za rukom.

U to je vrijeme za magazin Gloria otkrila kako joj je najteže pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima.

"Tada je najteže jer nemam ni kada ni gdje vježbati, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj prehrani, koja se bazira na ribi ili pilećim prsima s puno povrća i velikim porcijama salate", izjavila je.

Kolinda je nedavno na društvenim mrežama podijelila i sreću zbog kvalificiranja Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., a i tada su svi primijetili njezinu nikad vitkiju figuru.

Pratitelji su je pohvalili i za njezino navijanje, a mnogi su se pritom prisjetili i njezinih zagrljaja s reprezentativcima na kiši nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je još bila na predsjedničkoj funkciji.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene