Ivana Popović preminula je proteklog vikenda. Od nje se oprostila i predsjednica države.


Modna dizajnerica i aktivistica Ivana Popović preminula je proteklog vikenda. Nakon duge borbe s rakom, Ivana je, nažalost, bitku za život izgubila. Tijekom života je tri puta pobijedila smrt, a s bolešću se cijelo vrijeme nosila jako i dostojanstveno. Nastojala je svojim primjerom pomoći ženama koje prolaze kroz isto, a njen doprinos društvu primijetila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Vezani članci Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović volontira na Banovini Bivša predsjednica pridružila se volonterima na Banovini, u sisačkom Caritasu je sortirala donacije Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica oglasila se o izgradnji kuće za osmeročlanu obitelj, otkrila čija je pomoć bila ključna

Iako je u posjetu Americi, predsjednica je objavila na svom Facebooku poruku hrabroj Ivani. "Ivana Popović bila je jedna od onih osoba čiji rad zaslužuje poštovanje, a još veće poštovanje pobuđuju vrline koje je iskazala hrabro se suočavajući sa zloćudnom bolesti. Zbog bolesti se nije povukla, nego je i drugim ženama pomagala u suočavanju s teškom bolešću i pridonosila osvješćivanju javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Hvala Vam, Ivana!", napisala je predsjednica.