Hvala Vam, Ivana!

DIRLJIVE RIJEČI PREDSJEDNICE "Zbog bolesti se nije povukla, nego pomagala drugim ženama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Popović preminula je proteklog vikenda. Od nje se oprostila i predsjednica države.

Modna dizajnerica i aktivistica Ivana Popović preminula je proteklog vikenda. Nakon duge borbe s rakom, Ivana je, nažalost, bitku za život izgubila. Tijekom života je tri puta pobijedila smrt, a s bolešću se cijelo vrijeme nosila jako i dostojanstveno. Nastojala je svojim primjerom pomoći ženama koje prolaze kroz isto, a njen doprinos društvu primijetila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Iako je u posjetu Americi, predsjednica je objavila na svom Facebooku poruku hrabroj Ivani. "Ivana Popović bila je jedna od onih osoba čiji rad zaslužuje poštovanje, a još veće poštovanje pobuđuju vrline koje je iskazala hrabro se suočavajući sa zloćudnom bolesti. Zbog bolesti se nije povukla, nego je i drugim ženama pomagala u suočavanju s teškom bolešću i pridonosila osvješćivanju javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Hvala Vam, Ivana!", napisala je predsjednica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene