"Nema bolje na svijetu!"

Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na facebooku fotografije Dubrovnika i obznanila da je njezinom ljetnom odmoru došao kraj.

Svakom ljetnom odmoru i uživanju brzo dođe kraj pa tako i onom bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, koja je za kraj ljeta objavila nekoliko fotografija iz njoj najljepšeg grada i očarala obožavatelje.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Kolinda je na svom facebooku objavila nekoliko fotografija iz Dubrovnika, od kojih je najviše pažnje izazvala ona u kojoj pozira u haljini s prugicama, a u kojoj je njezina vitka linija došla do punog izražaja.

"Ništa nije Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao", napisala je u objavi, a uz jednu je fotografiju napisala i kako joj je Dubrovnik najljepši grad na svijetu. 

"Nema bolje na cijelom svijetu!", "Predivna izvana i iznutra, hrvatska princeza", "Wow Hrvatska i prekrasna Kolinda", "Naša ljepotica bila i ostala", "Ponos naše lijepe Hrvatske", "Lijepa naša predsjednica", "Ljepotica naša ruža, "Jedna jedina", "Lijepa Kolinda i sve oko nje", dio je komplimenata koje je dobila.

Bivša predsjednica je u zadnje vrijeme sve više prisutna u javnosti i pojavljivala se na brojnim društvenim događanjima, a njezine objave s društvenih mreža u kratkom roku postaju pravi hitovi s tisućama lajkova. Uz to je obasipaju komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda, a na profilu na Instagramu prati je 320 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +25 Marko Grubnić Celebrity Grubnić pokazao nikad bolje mišiće, a prizor u kupaćim gaćicama zasjenio je luksuz oko njega

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene