Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncertu klape Intrade zasjala je punim sjajem.

Galerija


PredsjednicaKolinda Grabar-Kitarović poznata je po svojoj ljubavi prema pjevanju i glazbi, pa je tako jednu od svojih slobodnih večeri odlučila provesti na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade. 

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Grabar-Kitarović u Davosu: "Inicijativa triju mora važna je za Hrvatsku" Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Vjerna obožavateljica Kolinda tako je koncert pratila iz prvog reda, a izdanje u kojem se pojavila privuklo je pažnju svih prisutnih. Naime, uskočila je u kožnu jaknicu i lepršavu bluzicu leopard uzorka te traperice, pa bismo mogli zaključiti kako je ovo najopuštenije izdanje u kojem smo je dosad imali prilike vidjeti. 

Na licu predsjednice cijelo je vrijeme bio širok osmijeh, a tu i tamo bi oduševljeno zapljeskala na melodije najpoznatije klape u Hrvata. Sudeći po fotografijama, u ugodnom društvu ministra Marka Pavića i producenta Zvonimira Sunara, naša se predsjednica jako dobro provela. 

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da Kolindu Grabar-Kitarović vidimo na tribinama koncerata. U listopadu je takodošla na koncert Prljavog kazališta u sličnom opuštenom izdanju, no tamnijih nijansi. 

Inače je naša predsjednica velika obožavateljica klape Intrade, a to je pokazala i u SAD-u kada je zapjevala iz sveg glasa njihovu pjesmu "Croatio, iz duše te ljubim"

Latino ljepotica nevina pogleda prošetala u haljinici koja samo što joj nije otkrila gaćice