komplimenti se nižu

Kolinda nikad popularnija na društvenim mrežama, njezine nove fotke svi su jedva dočekali: "Ljepotice naša!"

Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec - 3 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda-Grabar Kitarović na Facebooku je objavila svoje nove fotografije i za svoj izgled dobila brojne komplimente.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ovih dana uživa veliku pozornost na društvenim mrežama zbog svoje vidno vitkije figure.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Stoga ni ne čudi da svi jedva dočekali njezine nove fotografije koje je objavila na Facebooku, a za svoj izgled na njima ponovno je dobila same komplimente.

Pozirala je s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Thomasom Bachom s kojim se sastala u Švicarskoj, a objavila je i jednu fotku kojoj je sama.

"Ljepotice naša", "Predivna", "Izgledaš sjajno", "Baš je lijepa", samo su neke od brojnih pohvala koje je dobila, a skupila je i preko tri tisuće lajkova.

Podsjetimo, Kolinda je na funkciji hrvatske predsjednice bila od 2015. do 2020. godine, a nedavno smo se prisjetili i kako je izgledala na svojoj inauguraciji od koje se znatno promijenila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene