Zamjerio joj se

Poručila manekenki što misli o njenom dečku: 'Možeš ti i bolje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvo se oglasila bivša djevojka poznatog glumca, a sada i kolegica njegove djevojke smatra da nije dovoljno dobar za nju...

Britanske manekenke čini se čuvaju leđa jedna drugoj pa je tako Nicola McLean stala u obranu svoje kolegice Kelly Brook te se obrušila na njezinog on/off dečka Davida McIntosha nazivajući ga lažljivcem.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova ljubav Čini se kako je napokon preboljela bivšeg

Manekenka je napala McIntosha jer tvrdi da je lagao njezinoj prijateljici Aisleyne Horgan - Wallace te nekoliko puta izašao s njom i pokušao je odvući u krevet, a onda je ponovno viđen s Kelly. Nicola je rekla da voli Kelly, ali smatra da lijepa manekenka 'zaslužuje bolje od Davida', piše Mirror.

Bivši zaručnik Kelly Brook David McIntosh nakon prekida već viđen u društvu nove djevojke

Svoje je stajalište izrazila i na Twitteru, a David joj je odgovorio da prestane tražiti pet minuta slave iskorištavajući svoje prijatelje i da je jadna. 'Davide, mogla bih reći puno gore stvari o tebi zato bolje šuti', odgovorila mu je manekenka.

'Nicola smatra da je Kelly predobra za Davida i da može imati kojeg god dečka želi jer je ona jedna od najljepših žena na svijetu. David bi trebao biti sretan što uopće ima njezin broj telefona', rekao je Nicolin glasnogovornik za Mirror.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene