Od Ive Gregurevića i danas se opraštaju kolege i prijatelji. Među njima i mještani Donje Mahale - mjesta kod Orašja u Bosni i Hercegovini u kojem je Gregurević odrastao.

Galerija


Ispred rodne kuće Ive Gregurevića upaljene su svijeće. U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu mnogi ostavljaju poruke u knjizi žalosti. Ispraćaj iz Zagreba sa groblja Mirogoj bit će u ponedjeljak, a pogreb će se, u njegovu rodnom mjestu održati dan kasnije.

Vezani članci Ivo Gregurević i Lucija Šerbedžija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Posljednja fotografija Ive Gregurevića: "Nikad ne znaš kad je zadnji put..." Ivo Gregurević (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

"Bili smo dobri, nerazdvojni prijatelji i puno smo toga u životu proživjeli i dobroga i lošega", izjavio je Ivin prijatelj Iljo Benković.

"Dragi Ivo, hvala! Pa šta trebam reći više za njega? On je to sa svojom glumom i svim ovim toliko rekao i bio je uvijek fer kolega", rekla je operna pjevačica Ivanka Boljkovac.

Srpski zavodnik za kojim žene uzdišu i kojeg je odlikovao ruski predsjednik Putin: Odbio je karijeru u Hollywoodu

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"