Koliko emocija!

Prijatelji i kolege u šoku i tuzi opraštaju se od velikog Akija: "Takav se rijetko rađa i ledi krv u žilama''

Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) +0 Aki Rahimovski Galerija

Kolege i prijatelji opraštaju se od Akija Rahimovskog na društvenim mrežama među kojima su Vanna, Kristina Tina Kresnik, Hamed Bangoura i mnogi drugi.

Pjevač i frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski zauvijek nas je napustio u 67. godini, a vijest o njegovoj smrti šokirala i rastužila njegove brojne kolege i prijatelje koji se od njega opraštaju putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski estrada tuguje Emotivne Vanna i Nina Badrić oprostile su se od Akija u Vijestima Nove TV: "Toliko mi je žao, kao da se jedna cijela generacija briše"

"Interpretator kakav se rađa rijetko i uvijek ledi krv u žilama. Aki Rahimovski, uvijek ćemo biti tvoja publika koja ti se divi i uživa i uči slušajući se", napisala je Vanna u priči na svom profilu na Instagramu.

"Otišao je moj prijatelj,brat,mentor, Volim te Akica", napisala je pjevačica Kristina Tina Kresnik, najpoznatija upravo po svom djelovanju u grupi Parni valjak.

"Često smo se znali vidjeti u lokalnom kafiću i ugodno porazgovarati o svemu prisjećajući se vremena kada smo početkom rata nekoliko puta zajedno nastupili na nekim događanjima. Vijest da je otišao me iznenadila i jako rastužila. "Godine prolaze proklete, neka idu bez mene." Nažalost moj Aki prolazit će bez tebe, ali vječno će ostati tvoje besprijekorne izvedbe Vaših pjesama i zahvala generacija koje su se zaljubile i odrasle uz Vaše pjesme. Počivao u miru Aki", riječi su kojima se od Akija oprostio Hamed Bangoura.

 "Bože moj koja tuga... Strahovit muzičar, jedan od onih koji nema zamjene, glazbeni div od kojeg smo svi učili. Iskrena sućut obitelji i bendu. Počivaj u miru divni, radosni čovječe", napisala je na svom profilu na Instagramu Nina Badrić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Aki je preminuo u 67. godini, vijest o smrti za Dnevnik.hr potvrdila je menadžerica za odnose s javnošću benda Parni valjak, a tužnu vijest objavili su na službenoj Facebook stranici grupe. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Celebrity Preminuo Aki Rahimovski, legendarni pjevač Parnog valjka napustio nas je u 67. godini

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Parnog valjka Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) +0 Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Članovi Parnog valjka od voljenog Akija oprostili su se stihovima koji tjeraju suze na oči...

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene