Nestala na jezeru

Kolege i prijatelji nadaju se da će glumicu pronaći živu, potraga je u tijeku: ''Molite za nju''

Naya Rivera (FOTO: Getty) Naya Rivera (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Galerija

Naya Rivera nestala je na jezeru Piru, gdje je bila sa svojim sinom (4), kojeg je policija pronašla kako je sam čeka na brodu.

Kolege i prijatelji nestale glumice Naye Rivere na društvenim su mrežama objavili poruke kojima pozivaju sve fanove da mole za nju da ju što prije nađu. Rivera je nestala na jezeru na kojem je na brodu bila sa svojim sinom (4), a policija je mališana pronašla kako sam sjedi i čeka je.

Pogledaj i ovo Naya Rivera (Foto: Getty) Umrla premlada Život je izgubila u strašnoj i neočekivanoj tragediji, a ispovijest njezina malenog sina dodatno slama srca

Pjevačica i glumica Demi Lovato (27) te zvijezda serije "Glee" Heather Morris (33) na Instagramu su potaknule obožavatelje da mole za Riveru. Lovato inače u seriji "Glee" glumi Dani, a Santana Lopez, koju glumi Rivera, u šest je epizoda pete sezone serije njezina nova ljubav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

"Trebaju nam sve molitve kako bi Nayu vratili kući. Treba nam vaša ljubav i svjetlost", napisala je Morris na Instagramu.

Rivera je u srijedu otišla na jezero Piru sa sinčićem, a nekoliko sati nakon što su unajmili brod kojim su se vozili glumici se gubi svaki trag. Tamošnje vlasti ističu kako traže njezino tijelo, a pretpostavljaju da se utopila.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene