Naya Rivera nestala je na jezeru Piru, gdje je bila sa svojim sinom (4), kojeg je policija pronašla kako je sam čeka na brodu.

Galerija


Kolege i prijatelji nestale glumice Naye Rivere na društvenim su mrežama objavili poruke kojima pozivaju sve fanove da mole za nju da ju što prije nađu. Rivera je nestala na jezeru na kojem je na brodu bila sa svojim sinom (4), a policija je mališana pronašla kako sam sjedi i čeka je.

Vezani članci Demi Lovato i Max Ehrich - 2 Zaručila se nakon samo 4 mjeseca veze, konačno pronašla sreću nakon susreta sa smrću Naya Rivera Internetom se širi snimka preminule glumice koja slama srce: ''Zvuči tako mračno, kao da govori o sebi''

Pjevačica i glumica Demi Lovato (27) te zvijezda serije "Glee" Heather Morris (33) na Instagramu su potaknule obožavatelje da mole za Riveru. Lovato inače u seriji "Glee" glumi Dani, a Santana Lopez, koju glumi Rivera, u šest je epizoda pete sezone serije njezina nova ljubav.

"Trebaju nam sve molitve kako bi Nayu vratili kući. Treba nam vaša ljubav i svjetlost", napisala je Morris na Instagramu.

Rivera je u srijedu otišla na jezero Piru sa sinčićem, a nekoliko sati nakon što su unajmili brod kojim su se vozili glumici se gubi svaki trag. Tamošnje vlasti ističu kako traže njezino tijelo, a pretpostavljaju da se utopila.

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije