"Ljeto je naše vrijeme"

Koktelsi objavili novi singl "Kreni" s kojim će vas rasplesati!

Koktelsi (Foto: PR) - 1 Koktelsi (Foto: PR) - 1 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Koktelsi (Foto: PR) - 1 Koktelsi (Foto: PR) - 4 Koktelsi (Foto: PR) - 3 Koktelsi (Foto: PR) - 2 +0 Koktelsi (Foto: PR) - 5 Galerija

Video spot za ovu pjesmu sniman je na atraktivnim lokacijama juga Istre, na plažama Medulina i otočića Levana.

Koktelsi su prepoznatljivi po svojim jedinstvenim scenskim nastupima te kostimografiji za koncerte. Već godinama vladaju Istrom i Kvarnerom, ali novi singl zaraznog ritma osvojit će cijelu regiju.

"Ljeto je naše vrijeme, zato svake godine prije ljeta objavimo pjesmu koja će biti odlična glazbena kulisa brojnih partyja. "Kreni" ima tekst koji se lako pamti, a ritam vas pokreće i tjera na ples, što su nam potvrdile i plesačice iz plesne skupine Cool Step koje su svojom koreografijom i energijom ispunile video spot. Veselimo se radnom ljetu i koncertima, a gdje sve nastupamo možete pratiti na našem Facebooku te nam se pridružiti na najboljim tulumima ove sezone!", izjavio je karizmatični pjevač benda Nikola Peršić, koji ujedno potpisuje glazbu i tekst, a aranžman je produkt cijelog benda.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavni singl Seksi tulum i duboki dekoltei u novom spotu Koktelsa za pjesmu "Barbara"

Video spot za ovu pjesmu sniman je na atraktivnim lokacijama juga Istre, na plažama Medulina i otočića Levana, a spot potpisuje Medvid produkcija iz Pule. Pjesma "Kreni" probudit će u vama ljetno raspoloženje i podsjetiti na lude provode.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene