Kraj jedne ljubavi

Koji su razlozi razvoda? Cure detalji...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet showbiznisa iznenadila je vijest kako se slavni par Monica Bellucci i Vincent Cassel razvode, a sada izlaze i detalji na vidjelo.

Monica Bellucci i Vincent Cassel 14 su godina bili u braku, dobili su dvije kćeri, te je na prvi pogled sve izgledalo savršeno. Privatno je bilo nešto drugačije...

Pogledaj i ovo Deva Cassel O tome puno njih sanja Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

Talijanska ljepotica potvrdila je kako se ona i francuski glumac razvode sporazumno. 'Brak, nikada ne znamo koliko dugo će trajati. Danas funkcionira, no u godini dana to ne možemo znati', rekla je Monica u travnju nakon čega se počelo šuškati o njihovim problemima u braku.

>> Nakon 14 godina kraj braka: Slijedi razvod?!

Zadnjih nekoliko godina živjeli su odvojeno u Parizu i Rimu, dok je Cassel mnogo vremena sam provodio u Brazilu. 'Supruga i ja smo vrlo različite 'životinje'. To je vjerojatno ključ naše veze i nakon 18 zajedničkih godina. Ne tražimo tuđe odobrenje', rekao je i sam Vincent u jednom intervjuu.

Bellucci i dvije godine mlađi Cassel su se vjenčali 1999. godine, a imaju i dvije kćeri, Devu i Leonie. Upoznali su se 1996. te su snimili čak devet zajedničkih filmova.
Inače, Monica trenutno boravi u susjednoj Srbiji, gdje snima film 'Na mliječnom putu', kojeg režira Emir Kusturica. Glumica tumači glavnu ulogu, a i sam redatelj Kusturica je oduševljen talentiranom Bellucci.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene