Pravi razlog prekida?

Rekla 'da' TV showu, ne i slavnom zavodniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney i Stacy Kiebler zajedno su proveli dvije godine, no veza je pukla. Sada se svi pitaju koji je razlog prekida jednog od najpoznatijih parova u Hollywoodu....

Izgleda kako će George Clooney nastavljati sa zavođenjem jer hollywoodski zavodnik je opet solo. Koji je glavni razlog prekida sa zgodnom bivšom hrvačicom, tek se nagađa jer se par nije oglasio o natpisima iz medija.

Pogledaj i ovo showbuzz Glasine ne prestaju Je li George Clooney homoseksualac?

Prema pisanjima magazina Extra Stacy Kiebler je prihvatila posao kao novo 'lice s malih ekrana' i to u Lifetime showu, te u novom američkom showu 'Supermarket Superstar' koji bi se premijerno trebao prikazati krajem mjeseca.

>> George Clooney opet slobodan?!

Trač magazini pišu kako je par navodno prekinuo jer se Cloones nije htio brak i djecu. 'Stacy je prva potegnula pitanje prekida. Ona jednog dana želi imati djecu i obitelj. Svjesna je kakvi su Clooneyjevi stavovi prema tome. Razgovarali su i mirno prekinuli prije nekoliko tjedana', izjavio je Stacyin prijatelj za časopis People.

Spekulacije da je par u krizi pojavile su se proteklog tjedna kada je uočeno da nisu zajedno proveli američki Dan neovisnosti. Clooney je viđen s društvom na jezeru Como, dok je Stacy provela praznik s prijateljima u Malibuu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene