Supruga, majka, glumica

Koja transformacija: U svega nekoliko sati zablistala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je prije svega mama i supruga, no kada je na crvenom tepihu od nje se očekuje da zablista punim sjajem. Naomi ni ovoga puta nije razočarala…

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Sve su iznenadili Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

Na sinoćnoj dodjeli SAG nagrada hollywoodske glumice pokazale su se u svojim najboljim izdanjima. Naomi Watts i njezin suprug Liev Schreiber dan su počeli kao sasvim običan par, u društvu djece na tržnici uz doručak i šetnju. Samo par sati kasnije Naomi se transformirala u pravu divu i stigla je na crveni tepih uz pratnju supruga.

>> Je li i ovaj put pomela konkurenciju? I druge ljepotice su izbacile adute!

Za tu je prigodnu odjenula čipkano srebrno-bijelu Marchesa haljinu i najpoželjnice cipele sa crvenim potplatima Christian Louboutin, te ručnom torbicom Salvatore Ferragamo.

Naomi je bila nominirana za fantastičnu ulogu u potresnom filmu 'Impossible' o obitelji koja je preživjela tsunami. Nagradu je ipak osvojila mlada glumica Jennifer Lawrence.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene