'To je bila čista inspiracija. Melodija je lijepa i pjevna. I onaj ludi 'bridge' u pjesmi je odličan, baš rođen za iživljavanje!'


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Luka Šulić, Stjepan Hauser (Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Luka Šulić o odnosu sa Stjepanom Hauserom: ''Znamo kad ćemo se vratiti, bit ćemo jači no ikad'' Slika nije dostupna 'Ovo je bio pravi šećer na kraju američke turneje!'

Glazbenici Luka Šulić i Stjepan Hauser tijekom siječnja nastupili su na Empire State Buildingu gdje su predstavili i svoj album 'In2ition'.

O svojim iskustvima progovorili su i za TV prilog Ekran te otkrili svoje dojmove!

>> 2Cellos otvorili burzu u New Yorku!

'Bilo je fora jer nismo znali zašto smo uopće tamo! Obično burzu otvaraju političke face i uopće nije običaj da to rade glazbenici. Koja scena! Dvojica čelista iz Hrvatske otvaraju burzu pred više od 200 milijuna ljudi koji to gledaju na malim ekranima', ispričali su oduševljeni svojim dojmovima iz New Yorka.

Naime, upravo 'Veliku jabuku' ovi glazbenici posjećuju vrlo često jer je tamo sjedište njhove diskografske kuće.

'To je bila čista inspiracija. Melodija je lijepa i pjevna. I onaj ludi 'bridge' u pjesmi je odličan, baš rođen za iživljavanje! Pjesma nam omogućuje da pokažemo sve kvalitete našeg instrumenta, a uz to i natjeramo publiku da zapleše', komentirali su slikovito dečki dojmove nastupa s Empire State Buildinga koji im se, kažu, svidio više od otvaranja burze. Na Empireu su svirali Rihanninu pjesmu 'We Found Love'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook