Nakon što je fantastično odglumio pjevača Freddieja Mercuryja, Rami Malek postao je miljenik Hollywooda.

Galerija


Rami Malek trenutno je "vruća roba" u Hollywoodu.

Vezani članci Alfonso Cuaron (Foto: Getty Images) Dodijeljene nagrade BAFTA: "Roma" dobila nagradu za najbolji film i najboljeg redatelja Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama

Nakon što je fantastično odglumio legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja u jednom od najgledanijih filmova 2018. godine, "Bohemian Rhapsody", glumac Rami Malek postao je miljenik Hollywooda.

A na nedavnoj dodjeli prestižnih Zlatnih globusa u Los Angelesu, Rami je kući ponio onaj u kategoriji najboljeg glumca. Ovih dana gledamo ga i u filmu "Papillon", a tek nam preostaje vidjeti što će još ostvariti u 2019. godini. O Ramiju tako publika želi znati doista sve, među ostalim, i koga ljubi. Mi znamo sve odgovore.

Njegova djevojka je kolegica iz spomenutog filma, Lucy Boynton, koja je na dodjeli Zlatnih globusa prošlu nedjelju bila najponosnija na njega.

Par se i upoznao na setu, a Rami je često nakon toga dolazio u London kako bi proveo vrijeme s Lucy. "Jako mu se sviđa", otkrio je nepoznati izvor za People još u travnju 2018. godine.

No najslađi trenutak dogodio se prije nekoliko dana na Palm Springs International filmskom festivalu kada je Rami pokupio nagradu za najboljeg glumca u usponu te se u govoru zahvalio upravo Lucy.

"Hvala ti, Lucy Boynton. Ti si moja saveznica, povjerenica i moja ljubav. Hvala ti puno."

Prethodno, Rami je ljubio glumicu Portiju Doubleday, ali i kolegicu iz "Sumrak" sage, Angelu Sarafyan.

Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?

Obilježile su ga uloge mačo frajera, ali ovaj put je on bio taj kome je trebala pomoć