Znate o kome je riječ?

Koga ljubi trenutno najveća zvijezda na svijetu? Znamo i gdje su se upoznali

Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek (Foto: AFP) Rami Malek (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Portia Doubleday (Foto: AFP) +0 Remi Malek i Angela (Foto: AFP) Galerija

Nakon što je fantastično odglumio pjevača Freddieja Mercuryja, Rami Malek postao je miljenik Hollywooda.

Rami Malek trenutno je "vruća roba" u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Kakva ljepotica! Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama

Nakon što je fantastično odglumio legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja u jednom od najgledanijih filmova 2018. godine, "Bohemian Rhapsody", glumac Rami Malek postao je miljenik Hollywooda.

A na nedavnoj dodjeli prestižnih Zlatnih globusa u Los Angelesu, Rami je kući ponio onaj u kategoriji najboljeg glumca. Ovih dana gledamo ga i u filmu "Papillon", a tek nam preostaje vidjeti što će još ostvariti u 2019. godini. O Ramiju tako publika želi znati doista sve, među ostalim, i koga ljubi. Mi znamo sve odgovore.

Njegova djevojka je kolegica iz spomenutog filma, Lucy Boynton, koja je na dodjeli Zlatnih globusa prošlu nedjelju bila najponosnija na njega.

Par se i upoznao na setu, a Rami je često nakon toga dolazio u London kako bi proveo vrijeme s Lucy. "Jako mu se sviđa", otkrio je nepoznati izvor za People još u travnju 2018. godine.

No najslađi trenutak dogodio se prije nekoliko dana na Palm Springs International filmskom festivalu kada je Rami pokupio nagradu za najboljeg glumca u usponu te se u govoru zahvalio upravo Lucy.

"Hvala ti, Lucy Boynton. Ti si moja saveznica, povjerenica i moja ljubav. Hvala ti puno."

Prethodno, Rami je ljubio glumicu Portiju Doubleday, ali i kolegicu iz "Sumrak" sage, Angelu Sarafyan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) +6 Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Celebrity Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać, Indira Levak, Lidija Bačić (FOTO: Pixell) Indira Levak (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Damir Kedžo (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) +1 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Celebrity Obilježile su ga uloge mačo frajera, ali ovaj put je on bio taj kome je trebala pomoć
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene