Ne prestaje se pričati o strašnoj tragediji u kojoj je život izgubila NBA legenda Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Galerija


Kobe Bryant život je izgubio prošlu nedjelju u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, kao i svi ostali putnici, među kojima je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati Kobe Bryant i Vanessa Bryant Posljednje fotografije obitelji Bryant slamaju srca, a shrvana Vanessa trudi se biti jaka zbog djevojčica

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vanessu te njihove tri kćeri od 17, 3 i godinu dana, a nitko ne može niti zamisliti kroz što one prolaze, zajedno s ostatkom obitelji.

"Jako sam uzbuđena vidjeti kakve planove Bog ima za našu obitelj sada kada se jedno poglavlje zatvara, a drugo otvara", rekla je Vanessa još 2015. godine kada se njezin suprug od 20 godina umirovio, a riječi su to koje danas slamaju srca diljem svijeta.

Također, srce slama i dogovor supružnika iz prošlosti koji je podrazumijevao da nikada neće zajedno letjeti kako u slučaju tragedije njihova djeca ne bi ostala bez oba roditelja.

To je za časopis People otkrio izvor blizak paru, a takav dogovor potvrda je slutnji slavnih supružnika kako bi se jednog dana mogla dogoditi takva tragedija.

Kobe je jednom prilikom otkrio kako je helikopter nabavio kako bi imao više vremena za obitelj te ne bi gubio vrijeme u gužvama, a navodno je uvijek letio s Arom Zobayanom, pilotom koji je također izgubio život u stravičnoj nesreći.

Njegova mama nije odobravala djevojke prije nje, no ona je sve opčinila: Slavni par vjenčao se u tajnosti?