Gianna je jedna od četiriju kćeri koje slavni košarkaš ima sa suprugom Vanessom Bryant, a bila je strastvena igračica košarke. Kobe je trenirao njezin tim.

Galerija


Vijest o smrti Kobea Bryanta odjeknula je u nedjelju diljem svijeta, a ionako tužna vijest postala je još tragičnija nakon što je potvrđeno da je s njim u helikopteru bila i 13-godišnja kćer Gianna, koja je također preminula.

Vezani članci Stravična željeznička nesreća u Tajvanu VIDEO Vlak usred tunela sletio s tračnica: Poginulo više od 50 ljudi, deseci su još zarobljeni u uništenim vagonima Vanessa i Kobe Bryant Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati

Kobea i Giannu očekivali su na Sportskoj akademiji Mamba u kalifornijskom Thousand Oaksu na košarkaškoj utakmici na kojoj je ona trebala igrati, a njezin otac bio je trener tima.

Gianna je jedna od četiriju kćeri koje slavni košarkaš ima sa suprugom Vanessom Bryant, a bila je strastvena igračica košarke. Kobe je želio biti siguran da će Gianna biti na pravom putu te je odlučio trenirati njezin tim.

Često je na svom profilu na Instagramu objavljivao fotografije kćeri kako igra košarku te videa kako njih dvoje zajedno igraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Gigi

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Bryant je u intervjuu 2018. godine istaknuo kako će ga upravo Gianna naslijediti u košarci.

"Najdraže mi je kada smo negdje zajedno Gianna i ja, a svi viču da moram dobiti sina koji me može naslijediti. Samo svima kažem da je to već riješeno i da se ne brinu", smijao se Kobe u intervjuima pričajući o Gianni.

Gianna i njezin otac zajedno su igrali košarku još dok je ona imala tek tri godine. Svi kažu kako je imala natjecateljski duh baš kao i Kobe, a on je bio ponosan svaki put kada bi ona izašla na teren.

Pokazala dekolte zbog kojeg je njezin 10 godina mlađi suprug pao u drugi plan, a stigao je po nagradu