Pokrenula novi trend

Klonovi napadaju – Koja je na kraju prava Kim Kardashian?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian danas je prava modna zvijezda koju je 'odobrila' i sama Anna Wintour. Postavlja nove trendove, koje pak prate i mnoge druge žene.

Što god mislili o Kim Kardashian, slavna reality zvijezda ima veliki utjecaj na trenove diljem svijeta. Gdje god se pojavi prati ju masa paparazza, a što god odjene postane hit. Iako se zadnjih nekoliko tjedana oglasila i srpska pjevačica Jelena Karleuša optuživši slavnu zvijezdu kako joj kopira modni  stil, izgleda da ona nije jedina.

Pogledaj i ovo showbuzz Prosudite sami Madonnina nova pjesma zapravo je plagijat?

 

Jelena Karleuša tvrdi: Nakon Kim Kardashian imitira je i Beyonce

Tko su klonovi Kim Kardashian?

5. Claudia Sampedro

Osim Karleuše, tu je i rođena Kubanka Claudia Sampedro koja gradi glumačku karijeru ali je poznatija kao fitness model. Ona je na prvi pogled doista slična Kim, a i njihove stražnjice u istoj su kategoriji. Osim toga, čak su i dijelile dečka Reggiea Busha. Claudia je pronašla sreću s drugim, ima i kćer a trenutno je u slatkom iščekivanju i drugog djeteta,

 

A photo posted by Claudia Sampedro (@claudiasampedro_) on

4. Kathy Ferrero

Još jedna Kubanka našla se u kategoriji 'klona Kim Kardashian'. Riječ je o Kathy Ferrero. Očito je kako ih povezuje sličnost bujnih oblina, a neki njezinu pozadinu prozivaju i najboljom na svijetu – je li doista tako? Ona sama stvrdi kako su njezine obline potpuno prirodne, te da ne koristi Photoshop.

 

A photo posted by .Kathy

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene