smirio se uz nju

Skupa se proslavili, pa je alkoholiziran divljao u javnosti, a sad su otkrili da čekaju bebu

Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) +0 Kit Harington (Foto: Instagram) Galerija

Kit Harington i Rose Leslie su vezu potvrdili 2016., no šuškalo se da su se zaljubili već 2012. na setu serije "Igra prijestolja".

Kit Harington (33) očekuje prvo dijete s Rose Leslie (33) s kojom ga je spojila serija "Igra prijestolja" i oboje im donijela svjetsku slavu. 

Pogledaj i ovo Kit Harington (Foto: Instagram) nije mogao pričekati! Miljenik žena našao se u problemu pa začudio prolaznike kad je posegnuo gdje nije trebao

Supružnici su sretnu vijest otkrili za magazin Make za koji je Rose odradila intervju i snimanje s trudničkim trbuhom. Obožavatelje je oduševilo što će Harington i Leslie postati roditelji. 

"Apsolutno zadivljujuće. Srena sam zbog mog omiljenog glumca i predivne žene", "Vauu. Ygritte će roditi dijete Jona Snowa", "Predivna vijest", komentirali su. 

Inače, Kit je utjelovio Jona Snowa u seriji "Igra prijestolja", a Rose je odglumila Ygritte. Par se vjenčao 2018. i pokušali su ceremoniju zadržati u tajnosti, no nisu uspjeli. 

Vezu su potvrdili 2016., ali šuškalo se da su od 2012. zajedno kada su se upoznali na setu serije. Inače, Harington je jednom otkrio da mu omiljeni trenutak u 10 godina snimanja bio kada je upoznao Rose i s njom odradio prve scene. 

Usto je nasmijao obožavatelje rekavši zašto njegova supruga s njim nije pričala tri dana. Naime, rekao je kako će završiti njegov lik Jona Snowa u "Igri prijestolja". "Rekao sam supruzi kako završava i nije htjela razgovarati sa mnom tri dana. A ona je pitala!", ispričao je Kit koji je u svibnju prošle godine šokirao javnost. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROSE LESLIE ❤️ 🌹we chat with Rose about her upcoming role in Death on the Nile , her lockdown experience and more. Not many people can pull off a Stella McCartney floor-length silk frock and a fashion shoot when expecting a baby but Rose showed no sign of fatigue on our world exclusive fashion shoot for the latest issue of Make. Photography by @billiescheepersphotography fashion editor @ursula_lake . Rose wears @stellamccartney exclusively throughout. Makeup by @justinejenkins hair by @liztaw . Beautiful graphic design as always by @deep_london 💥 #clickthelinkinbio 👆 to read the full interview by @hancathrand . #roseleslie #exclusive #interview #scoop #fashionshoot #makemagazine #neweditorial #gameoftheones #worldexclusive

A post shared by MAKE magazine (@make_magazineuk) on

Naime, nakon što je objavljena vijest da je glumac dobrovoljno završio na rehabilitaciji, internetnom je počela kružiti snimka kako pijan tetura u jednom njujorškom baru. 

Vlasnik bara u kojem je došlo do incidenta izjavio je kako je Kit stigao u već vidnom alkoholiziranom stanju, kupio je sebi viski te počastio sve goste ali činio se kao sasvim dragi lik.

"Igra koja su gosti igrali zove se "Killer" i svaki igrač ima pravo na jedan pogodak ali Harington je želio nastaviti mimo pravila. Pritom je vikao, bacao biljarske štapove i unosio se ljudima u lice i svađao. Kada je osoblje primijetilo u čemu je problem i u kakvom je stanju, ljubazno su ga zamolili da ode i ispratili su ga do izlaza", prepričao je vlasnik bara.

Kitu je teško pao kraj snimanja i teško se nosio sa stresom, alkoholom i iscrpljenošću, pa se prije incidenta prijavio u kliniku, a velika potpora mu je bila supruga. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene