Kit Harington i Rose Leslie snimljeni su Londonom sa svojim novorođenim sinom čije ime još nisu otkrili javnosti.

Galerija


Glumci Kit Harington i Rose Leslie snimljeni su u javnosti s novorođenim sinom samo dan nakon što se doznalo da su postali roditelji.

Vezani članci Kit Harington - 1 Miljenik žena našao se u problemu pa začudio prolaznike kad je posegnuo gdje nije trebao Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 2 "Jon Snow" oženio lijepu kolegicu! Vjenčale se zvijezde serije "Igra prijestolja"

Novopečeni roditelji sinčića su izveli na kratku šetnju do trgovine u Londonu što je bilo dovoljno da ih ulove paparazzi i obilježe njihovu obiteljsku idilu.

Rose je sina, čije ime još nisu otkrili javnosti, nosila u nosiljci na prstima, a Kit ju je cijelo vrijeme držao za ruku i neprestano pogledavao prema bebi.

Da će postati roditelji doznalo se u rujnu prošle godine kada je Rose pokazala trudnički trbuh na fotkama koje su objavljene u časopisu Make magazine, a vijest o rođenju djeteta u srijedu je potvrdio njihov glasnogovornik za The Sun.

Harington i Leslie zaljubili su se 2012. godine na setu popularne serije "Igra prijestolja", no njihova veza ispočetka nije bila dugog vijeka. Da su ponovno zajedno, doznalo se 2016. godine, a godinu dana kasnije pale su i zaruke.

Vjenčali su se u lipnju 2018. godine na romantičnoj ceremoniji u Škotskoj, a među uzvanicima na svadbi bili su i njihovi kolege iz hit-serije.

Inače, Harington je jednom otkrio da mu je omiljeni trenutak u 10 godina snimanja serije bio kada je upoznao Rose i s njom odradio prve scene.

Kitu je loše pao kraj snimanja i teško se nosio sa stresom, alkoholom i iscrpljenošću, pa se prijavio u kliniku za rehabilitaciju, a supruga mu je u tome bila najveća potpora.

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Uvijek iskrena manekenka iznenadila fotkama svojih usnica pa objasnila što se dogodilo, oglasila se i jedna doktorica