Kirk Douglas proslavio je 103. rođendan u društvu članove svoje velike obitelji.

Galerija


Holivudska obitelj Douglas okupila se na jednom mjestu kako bi svi zajedno proslavili 103. rođendan najstarijeg člana, legendarnog glumca Kirka Douglasa.

Ispalo je to zapravo dvostruko slavlje te glumačke dinastije jer su bili primili vijest da je serija "The Kominsky Method" Kirkova sina, 75-godišnjeg Michaela Douglasa nominirana za nagradu Zlatni globus.

Ipak, Michael se pobrinuo da u središtu pažnje bude njegov otac pa je i podijelio njihovu zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu, baš kao i Michaleova supruga, lijepa 50-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones.

"Sretan rođendan, tata! Ti si živuća legenda i cijela obitelj šalje ti ljubav iz svojih srca", napisao je kratko Michael uz objavljenu fotografiju.

"Ovaj momak u mom krilu slavi 103. rođendan! Sretan rođendan, Pappy!!! Volim te svim svojim srcem", poručila mu je Catherine.

Pappy je Kirkov obiteljski nadimak, kojemu rođendan nisu zaboravili čestitati ni njegov najstariji unuk Cameron, kojeg je Michael dobio u braku s Diandrom Luker, baš kao ni Michaelov i Catherinin sin Dylan.

Svi oni snimljeni su kako donose rođendanske balone i poklone u Kirkov dom, čime su pokazali koliko drže do obitelji i neprocjenjivih zajedničkih trenutaka.

Situacije koje bi najradije zaboravili: Pogledajte najneugodnije trenutke poznatih koje su snimile kamere