Kirk Douglas ostavio je svoj novac isključivo u dobrotvorne svrhe.

Galerija


Nedavno preminuli holivudski glumac Kirk Douglas oporučno je ostavio iznos od 61 milijun dolara u dobrotvorne svrhe, a njegov sin Michael Douglas nije dobio ni novčića.

Vezani članci Kirk i Michael Douglas Michael Douglas otkrio savjet koji mu je dao tata Kirk kada je počinjao u Hollywoodu Kirk Douglas s obitelji Jedna od posljednjih Kirkovih fotografija: Okupio je četiri generacije svoje obitelji i zasjeo na čelo stola

Naime, glumac koji je preminuo ranije ovog mjeseca želio je pokloniti 50 milijuna dolara preko vlastite dobrotvorne organizacije, a institucije koje će dobiti dio od toga iznosa jesu Sveučilište St. Lawrence, Sinajski hram u Los Angelesu, kazalište Kirk Douglas i Dječja bolnica Los Angeles, dok sinu Michaelu neće pripasti niša, piše Fox News.

Michaleovo bogatstvo procjenjuje se na 300 milijuna dolara, a on se u oporuci ne spominje. Vijest o očevoj smrti objavio je upravo on na društvenim mrežama, objavivši emotivni status u kojem je, između ostalog, oca oslovio legendom i inspiracijom.

Kirk je osim po glumačkom angažmanu za života bio itekako poznat po humanitarnom radu, a svoju organizaciju Douglas Foundation osnovao je 1964. godine zajedno sa suprugom Anne.

Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“