Ugostili i Anu Rucner

Imaju 300 milijuna gledatelja! Kinezi snimaju reality show u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznatim TV voditeljima i glumcima iz Kine pridružile su se i naše zvijezde.

Dubrovnik i Zagreb ugošćuju Kineze koji snimaju reality show "Svaki dan učiš nešto novo" o putovanju kroz Hrvatsku s kineskim celebrityjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 ''skupa radimo i gradimo'' Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

"Ova emisija u Kini je jedna od najgledanijih, imamo oko 300 milijuna gledatelja, spajamo kulturu, turizam, ali i zabavu s poznatim osobama. Snimamo danas u Dubrovniku, a uskoro krećemo u Zagreb", govori redatelj Linfeng Hu.

Poznatim TV voditeljima i glumcima iz Kine pridružile su se i naše zvijezde koje su popularne u Kini. Na tvrđavi Sveti Ivan Kinezima je zasvirala violončelistica Ana Rucner, a u Zagrebu će snimati pijanist Maksim Mrvica.  "Odlično je zbog razmjene kultura, super je da Hrvatska surađuje s Kinom drago mi je da sam baš tu u Dubrovniku. Sve je ovo jedno lijepo druženje", kaže Ana Rucner koja i sama često boravi u Kini.

Ovakve emisije Hrvatskoj donose veliku promociju, najbolji primjer je korejski reality show 'Prijatelji' koji se snimao 2014. diljem Hrvatske. U 2010. Hrvatska je imala tek 16 tisuća turista iz Koreje, nakon snimanja u 2015. broj je narastao na čak 264 tisuće.

Filmske produkcije u Hrvatskoj su i te kako poželjne, ovaj projekt radi se u suradnji s ministarstvom turizma i računa se na sjajne rezultate. "Filmske produkcije i te kako puno novaca ostave, prosječno jedan njihov član ekipe potroši najmanje 300 eura, oni spavaju u dobrim hotelima, jedu doručak, ručak, večeru", kaže producentica Spomenka Saraga. Filmska kipa iz Kine sutra se seli na kontinent, snimat će u etno parku u Zagrebu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene