sve otkrila

Isplivale mračne tajne slavnih ljepotica: "Izlagali su nas brutalnoj torturi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša članica popularnog ženskog benda Pussycat Dolls javno je progovorila o torturi od strane menadžera kojoj je bila izložena.

Popularan ženski bend Pussycat Dolls žario je i palio početkom 2000-tih godina. Djevojke su bile mlade, zgodne i perspektivne, a nitko nije ni slutio kroz kakav su pakao prolazili zbog svoje popularnosti. O torturi kojoj su bile izložene konačno je progovorila bivša članica benda Kimberly Wyatt.

Pogledaj i ovo showbuzz ZAVEO JU LUDI OD LJUBAVI Uskoro pred oltarom?

Pjevačica, plesačica i koreografkinja dio slavne grupe bila je od 2003.-2010. godine. "I danas se osjećam kao da sam bila dio vojničkog kampa, a ne benda. Nismo bile pod pritiskom samo zbog obožavatelja, nego i zbog vlastitih menadžera te producenata. Tjerali su nas da budemo savršene, da stalno još više i jače vježbamo, da manje jedemo... Misija im je bila pretvoriti nas u anoreksične izvanzemaljce... Pussycat Dolls bile su projekt iza kojega je stajala velika nevidljiva mašinerija. Glazba je tu bila najmanje bitna", izjavila je 35-godišnja Kimberly u intervjuu za Mirror.

Unatoč pritiscima Kimberly je ostala vjerna sama sebi. Danas je ponosna supruga modela Maxa Rogersa majka djevojčice Willow, a njihova obitelj uskoro će postati bogatija za još jednog člana. Ipak, priznaje nije uvijek bilo lako oduprijeti se željama i naredbama menadžera i producenata. "Da sam slušala druge, danas bih vjerojatno imala novi nos, veće grudi i stražnjicu... Srećom, nisam im dala da me pretvore u lutku", rekla je pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene