Prigrlila obline

'Oduvijek sam bila svjesna kako imam veliku stražnjicu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako danas izgleda sjajno, i mnogima je omiljena upravo zbog svojih slavnih oblina, britanska pjevačica Kimberley Walsh je priznala kako nije uvijek bila zadovoljna svojim izgledom.

U intervjuu za Cosmopolitan body, 31-godišnja Kimberley Walsh, koja je poznata i kao članica popularne grupe 'Girls Aloud', otvoreno je progovorila o brobi s kilogramima i svom tijelu.

Pogledaj i ovo showbuzz Twitter komentari Nisu je štedjeli: 'Preporučam da joj to bude posljednji nastup - katastrofa!'

'Kao i većina žena, na dijetama sam bila uglavnom u tinejdžerskoj dobi, sjećam sa kako bi pazila što jedem prije svakog većeg snimanja editorijala. Uvijek bi to upalilo, ali je bilo kratkog djelovanja, naravno. Čim bi prestala s dijetom, odmah bi jela one stvari koje sam sama sebi zabranila.

>> Zavodljiva petorka se okupila i pripremila glazbenu poslasticu - poslušajte!

Kilogrami bi se vratili, i tako u krug. Oduvijek sam bila svjesna kako imam veliku stražnjicu, nije bilo puno djevojaka u školi koje su bile slično građene kao i ja. Shvatila sam da se ne uklapam u neke okvire ostalih mršavica, i nakon nekog vremena, pomirila se s tom činjenicom. Poslije, kada su zvijezde poput Jennifer Lopez i Beyonce obline učine popularnima, sam bila jako zahvalna i sretna!', ispričala je Walsh.

Osim što je osvojila Europu s posljednjom povratničkom turnejom s Girls Aloud, Kimberely ruže cvjetaju i na privatnom planu. Pjevačica je već devet godina u vezi s Jasonom Scottom, a nedavno je priznala kako se nimalo ne žure uploviti u bračnu luku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene