pršti samopouzdanjem!

Oskudni badić u koji je uskočila jedva joj je obuzdao obline, no već je navikla da je glavna atrakcija na plaži

Kimberley Garner Kimberley Garner Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner +0 Kimberley Garner Galerija

Kimberley Garner proslavila se vlastitom linijom kupaćih kostima, a nerijetko im je najbolja reklama ona sama. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna u Miamiju.

Modna dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner ovih je dana uživala u sunčanom Miamiju, a zbog oskudnog badića u koji je uskočila bila je meta pogleda na plaži. Crni jednodijelni badić jedva je obuzdao njezine zamamne obline, no pozornost koju je izazvala nije ju uzrujala ni u jednom trenutku.

Pogledaj i ovo showbuzz Riskantno! Zbog haljine s opasnim izrezima umalo je zasjenila glavne zvijezde Jamesa Bonda, čini se kao da je ponestalo materijala

31-godišnja Garner ležerno je pila kavu i šetala plažom dok su je paparazzi fotkali, a odisala je samopouzdanjem. Bila je sjajno raspoložena dok je razgovarala s prijateljima, a ni na što drugo se nije obazirala.

Garner se inače proslavila vlastitim brendom kupaćih kostima, koje je počela dizajnirati još 2013. godine, a nerijetko im je najbolja reklama upravo ona sama.

Svoj trenutačni izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je onda na društvenim mrežama.

Kimberley inače u Miamiju boravi od kraja prosinca pretprošle godine. Tamo je u društvu dečka, čiji identitet još nije otkrila, stigla nakon što su Božić proveli na Barbadosu. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal - 4 Nives Celzijus +3 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kome je Sanja Doležal poletjela u zagrljaj usred koncerta, mnogi bi joj mogli pozavidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene